Vegyes hétvégi

Tegnap Százhalombattán voltunk, ahol mindenféle jeles napokat ünnepeltünk, nevezetesen két szülinapot és két névnapot. Volt bableves, hóvirágtorta (nevét a kétszersültről kapta, nem a növényről), aztán egész délután beszélgetés. Este meg még egy kis torna.

A fájós gyomromra azt találtam ki, hogy vettem kaliforniai paprikát, mert azt nagyon szeretem, és a kefír mellé megettem egy-egy szemet pénteken és szombaton is. És akkor nem volt semmi bajom. Úgyhogy most erre fogok rászokni. Vagy ha nagyon drága lesz már, akkor kitalálok valami újabb módszert. De egyelőre még olcsóbb a kaliforniai, mint a TV paprika, úgyhogy egy darabig most ez lesz a taktika.

Hétfőn főztünk kb. 500 Ft-nyi alapanyagból kelkáposzta főzeléket. De még így is annyi lett, hogy hétfőtől péntekig ezt ettem, és még egy hétre való van. Tudom, hogy máshol éheznek, szégyelljem magam, stb., de sajnos a következő heti adagot ki fogom dobni, mert már gondolni sem bírok rá, pedig hogy szeretem. Majd ki kell találni, mi legyen a következő heti menü :P

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai