Már megint huszonegyedike van?

Ez  reggel hangzott el, ez lett a napom mottója, és a rohanó időt jelképezi.

Délelőtt rohangáltam a városban, és még így sincs meg minden, amit el akartam intézni, úgyhogy holnap, amikor Lillától jövök haza, még lesz egy köröm. Délután jött anyu, és együtt elmentünk a Vörösmarty és a Jókai térre vásározni. Nekem itt a maradék három embernek is sikerült ajándékot szerezni, aminek nagyon örültem, mert kezdtem nagyon aggódni, hogy miért nincs ötletem. Csak egy kis nézelődés kellett, és csak úgy dőltek az ötletek, a végén már azzal volt gond, hogy melyiket válasszam. Nagyon sok szép dolgot árulnak, egyetlen baj velük, hogy a többségük nagyon-nagyon drága. Pl. nagyon ötletes, kreatív égősort láttunk, már majdnem ott tartottam, hogy veszek egyet, és itthon felrakjuk valahová, amikor is megmondták az árát: 5900 Ft. Azért az durva... Egyébként láttam fagyöngyöt is, azon még töprengek egyet holnap :)

Vettünk puncsot is karácsonyi vásáros bögrében, ami mondjuk nem csúnya, de azért a bécsi sokkal-sokkal szebb. A puncs meg finomabb volt, mint Bécsben. Aztán eljöttünk a Corvinba további shoppingolásra, megebédeltünk a felső szint egyik kajáldájában (én csőben sült brokkolit választottam, nagyon jó volt), majd haladtunk tovább. Én megvettem azt a két gatyát, amit vasárnap kinéztem, és most nagyon örülök, végre megint van elég nadrágom. Ennél boldogabb csak akkor leszek, ha még egy év múlva is kitartanak. Kártyával akartam fizetni, amire kiírta a gép, hogy a kártyám elutasítva. Elég kellemetlen volt, végül anyu fizetett. Aztán a bolt előtt található bankautomatából simán tudtam pénzt felvenni, így legalább anyu visszakapta, amit kölcsönadott. Aztán lementünk a CBA-ba, ahol beszereztem az ajándékok mellé a csokikat, és amikor kártyával akartam fizetni, megint kiírta a gép, hogy a kártyám elutasítva, így ismét anyu fizetett. Halál ciki volt, mindenki minket bámult, hatalmas sor képződött mögöttünk. Itthonról felhívtam a bankot, hogy mégis mi van, amire közölték, hogy sajnos lehalt a rendszerük, de már javítják. Ja, jó, örülök. Na mindegy, végül is túléltem, csak égtem, mint a fáklya, utálom az ilyen helyzeteket.

Hazaérve kis pihenő után nekiálltam a szoba nagytakarításának, és tulajdonképpen egész jól haladok, holnapra csak az asztalom és környéke marad, na meg a fekpad. Reggel azért még elrohanok Lillához, aztán van az a két elintézetlen ügyem, és 2-re jön Blanka, addigra teljesen el kéne készülnie a takarításnak. Blankával bepótoljuk a szombaton elmaradt sütést, már alig várom :) Persze az SK ajándékok közül csak egy van kész, de azt is csak karácsony után mutatom majd meg, mert nem kizárt, hogy az új tulajdonos olvassa a blogot. Maradt még három dolog és két nap. Juhú :) Pedig soha olyan korán nem kezdtem még karácsonyra készülni, mint idén. Hát, ez van.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai