Első óra

Bazi messze van ám ez a Csillebérc, az a helyzet. 3/4 3-kor indultam itthonról, és késtem 3 percet a 4 órás kezdéshez képest. 15:10-re értem a Moszkvára, ahol eltöltöttem bazi sok időt azzal, hogy nem találtam, honnan megy a nyomorult busz, aztán mikor megtaláltam, kimaradt az a járat, amivel nekem el kellett volna mennem, hogy normálisan odaérjek. Utóbb a tanítványok azt mondták, tök megszokott, hogy ez a busz időnként nem jön. Örvendek.

Minden első óra csupa stressz, nem szeretek első órát tartani. Ez se volt jó. Remélem, hétfőtől belerázódunk lassan, mert nehezen viselem, ha nyomott a hangulat.

Megjegyzések

  1. Jaj ne, azzal a szaharral én is megjártam a múltkor. Ráadásul útvonalkereső is tök más megállót adott meg, ahonnan meg richtig másmerre indultam. De ha az ember megtalálja az úttörőtábor kerítését, még onnantól is meg kell találni a tök ugyanolyan altáborok között a sajátodat. Szóval minden riszpektem, ezen felül is. :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm :) Nekem azt mondta az útvonaltervező, hogy a végállomás előtt eggyel szálljak le, a cég honlapja meg azt, hogy a végállomáson. Az útvonaltervezőnek akartam volna hinni valami rejtélyes okból, de mivel nem volt digitális kijelző, amin láttam volna, merre is járunk, és a sofőr sem mondta be a megállókat, csak azt láttam, ahogy elsuhanunk a megálló mellett. Nem is baj, mert még vagy öt percet tuti gyalogolhattam volna, ha ott leszállok, mert ott nincs bejárat a telepre!!! Nagyon ki van találva :) Bent az épületek között viszont szerencsére nem kellett bolyongani, mert fel voltam írva a portán, és ott megmondták, melyik épület, hányadik emelet, melyik terem. Csak ez a járatkimaradás, ez elég nagy szívás, ha rendszeres...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai