Magánorvoshoz járni azért jó, mert

- megbeszéljük az időpontot fél 6-ra, majd felhívnak 4-kor, hogy a 6-os (!) időpont nem jó, menjek 7-re, majd fél 7-kor felhívnak (indulásom előtt kb. 3 perccel), hogy inkább ne ma menjek, de ha muszáj, akkor fél 8-ra vagy 3/4 8-ra mehetek, melyik jobb, amire mondom, hogy a fél 8, erre mondják, hogy jó, beírtak fél 8 - 3/4 8-ra (csak tudnám, akkor minek kérdezi meg), majd odaérek 7-re, mire behívnak 7 óra 1 perckor

- elkér hatezer forintot egy röntgenért meg egy konzultációért

- a röntgenről leolvassa, amit te már az érkezésedkor elmondtál neki, mert szabad szemmel is látható, laikus számára is

- konzultáció keretében elmondja, hogy sürgősen ki kell szedni a bölcsességfogat, de nekik csak három hét vagy egy hónap múlva van időpontjuk

- konzultáció keretében azt is elmondja, "rizikózzam meg" (ilyen szó nincs, szólok), hogy a repülőn a légnyomás miatt bedurran, és (vagy ettől függetlenül) a nápolyi egy hetet nem városnézéssel, hanem szállodában agonizálással töltöm. (Csak elmondanám, hogy 10 éves korom óta szeretném látni Pompejit, valamint most már mindkettőnk szűkebb és tágabb családjának is valag pénzébe van, hogy kijussunk, úgyhogy marhára nem szeretnék se lemaradni az útról, se egy hétig fetrengeni a fájdalomtól.)

- amikor megkérdezem, hogy szerinte akkor mégis mit csináljak, akkor kedvesen mosolyog meg vonogatja a vállát, és olyanokat mond, hogy ő nem tudja, ezt nekem kell tudni (valószínűleg én vagyok kettőnk közül a fogorvos, csak jól titkolom)

- konzultáció keretében azt is elmondja, hogy van egy lyukas fogam is, az fáj olyan brutálisan, de most nincs ideje betömni, de azért arra van ideje, hogy fémbiszbasszal megb*szogassa, hogy azóta is sikítsak a fájdalomtól, miután fél napi öblögetéssel elértem, hogy egyáltalán ne fájjon a fogam, sőt 40 percet tudtam aludni délután fogfájás nélkül.

Senkinek nem javasolnám a helyet. Az Erzsébet körúton található, keressetek másikat, ha már magánorvos mellett döntötök! Én meg reggel Éva nénivel elcaplatok Szentendrére 8-ra, ami fél 6-os kelést és fél 7-es indulást jelent, és nagyon bízom benne, hogy betömik a lyukas fogat, valamint adnak fájdalomcsillapítót, vagy ha nem, akkor úgy műtenek meg, hogy jövő csütörtökre már varrat se legyen a számban, mert azzal nem engednek fel a gépre.

Tököm tele van, már elnézést a kifejezésért.

Megjegyzések

  1. Ejnye, hát akkor jobbulást. Gondolj arra, hogy előbb-utóbb ez a fájdalom is elmúlik. Fogorvosi kezelésbe eddig még senki (vagy csak nagyon kevesen) haltak bele. Vagy említhetném XIV. Lajost, akinek az orvosa arra jutott, hogy minden betegség a fogaktól ered - erre Lajosunk kihúzatta az összes fogát. Csak véletlenül az ínyéből is kihúztak egy darabot, ami ott elkezdett üszkösödni, megalapozva a méteres szájszagot. (Megúgy általában, a legyező az amúgy is arra kellett, hogy azt hesegesse.) Szóval még mindig te jártál jobban. :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a biztatást :) Sajnos az éjszakák nagyon nehezek, mert ha vízszintesbe rakom magam, elviselhetetlen a fájdalom, és ha ülök, akkor is csak mérsékelten tűrhető, viszont akkor nem tudok aludni :( Remélem, elmúlik Nápolyig, és tudok nyaralni tőle, ha meg hazaérek, kiszedetem azt a nyominger fogat.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai