Választás

Az az érzésem, hogy ezt a választást dilletáns barmok szervezték. Más magyarázatot nem találok arra, hogy este fél 11-kor még mindig várjanak 70-en arra, hogy leadhassák a nyüves szavazatukat, amikor 19:00-kor zárják az urnákat. Döbbenet ez az egész. Így elcseszni valamit... (Update: Most olvastam az indexen, hogy az előrejelzés szerint még hajnali 2-ig fognak a nyomorult átjelentkezettek álldogálni.)

Egyébként pedig szomorú vagyok. Nagyon-nagyon nem kéne 2/3. Nagyon-nagyon nem. És azért is szomorú vagyok, mert vannak politikusok, akiknek a fejétől durva hányingerem támad, és most vezető politikusok lesznek belőlük legalább 4 évre. Valamint nagyon szomorú az is, hogy az ősmagyaroknak is lehet 26 képviselőjük. Na mindegy, majd 4 év múlva talán nem lesz ilyen gáz az eredmény.

Lement az összes beszéd is. Talán ezt utálom a legjobban ebben az egész politikában. Nem lehetne, hogy a politikusok ne tartsanak beszédeket? Annyira mű, annyira ciki, annyira gusztustalan, annyira átlátszó... 

És hogy valami választástól független dolgot is mondjak: a körúton reggelre bezúzták két egymás melletti üzlet kirakatát. Remélem, leszárad a kezük az illetőknek. Javasolnám, hogy ha feszültek, a saját fejüket ütögessék baseballütővel. Mindenki jobban járna.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai