CSI: The Experience

Az utolsó napon eljutottunk. Tomi végül úgy döntött, hogy eljön, és ott volt J. Andi is. Három helyszín közül lehetett választani, és mind ugyanazt választottuk. Később derült ki, hogy választhattunk volna mindannyian más helyszínt is, mert ugyanott kellett kolbászolni mindenkinek az első 5-10 perc kivételével. Nekem tetszett a kiállítás, bár valóban több köze volt egy nagyszabású szövegértési feladathoz, mint egy igazi nyomozáshoz. Persze azt csak nem mondhatták, hogy nesze, itt egy DNS-minta, elemezd :D Én a magam részéről szereztem néhány új infót, amiért érdemes volt elmenni a Millenárisra. A végén a táblát, amin írogattunk, sajnos le kellett adni, de a ceruzákat megtarthattuk :) Kedvencem a konklúzió című résznél a következő kérdés volt: "A bizonyítékok alapján kit hallgasson ki a rendőrség?", amelyre az egyik válaszlehetőség az volt, hogy "puma". Tomi indítványozta, hogy a pumát jelöljük meg, én meg elképzeltem, ahogy a rendőrség előveszi a pumát: "Kedves puma, nem lehet, hogy Ön két-három éve agyonlőtt és elásott egy férfit a sivatagban?" :):) Mondjuk előttem nem tiszta, hogy a volt feleség hogyan tudta hátulról homlokon lőni az áldozatot, pedig a kisfilm alapján ez történt. Biztosan van rá logikus magyarázat, ami egy filmből kiderülne :)

A magyar átlagember neveltségi szintjéről sokat elmond egyébként, hogy a töltények közül az egyiket ellopták, valamint a sivatagi helyszínen a homokba írogattak mindenféle nagyon humoros üzenetet. Döbbenetes, micsoda bunkó parasztok élnek köztünk.

A kiállítás után bevásároltunk az ebédhez meg úgy egyébként a délutánhoz, átjöttek Andiék, megnéztük a Folytassa, Columbus!-t, ami egészen vicces volt, és nemrég hazamentek.

Ami nagyon szomorú, az az, hogy már vasárnap este 8 óra van, ami azt jelenti, hogy hamarosan megint suliba kell menni :( Nem akarok :(

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai