Húdehúde

El kell ide menni, ASAP! Február 7-én zááár :(

És még mindig nem láttam moziban a következőket: Fel! (3D), Karácsonyi ének 3D-ben Jim Carrey-vel, Doctor Parnassus, 51-es bolygó, Sherlock Holmes, A hercegnő és a béka, Avatar (3D). Szégyen és gyalázat.

Inkább nem számolom ki, ez összesen mennyibe kerülne. Ha szerdán megyek moziba, akkor 7450 Ft, és egyedül mentem. Ha nem szerdán megyek, akkor sokkal horribilisebb összeg jön ki: 10650 Ft. A kiállítás pluszban 1900 v. 2500 Ft.

Mi a tanulság? Akármennyire is szakdolgozunk, államvizsgázunk és elmerülünk a dolgozó női lét mocsarában, nem szabad felhalmozni ezeket a programokat. Ellenkezőleg. Szépen sorjában el kell menni rájuk, kit érdekel, hogy mennyire pánikolunk a szakdoga miatt, teszem azt. Két-három óra kiesés semmilyen felkészülés esetén nem tragédia, mint az a This is it! esete is mutatja. Annál nagyobb tragédia viszont, amikor felismerjük, hogy az “azonnal akarom” listán szereplő tételek mintegy 10-12 ezer forintra rúgnak. És akkor még nem említettük, hogy január 28-án érkezik a Toy Story legújabb része, majd valamikor márciusban (talán) az Alice Csodaországban (amelyben Johnny Depp a Kalapos Bolond), és hát persze nyáron (vagy nem nyáron?) a Harry Potter végének kezdete.

Én is jól lefeküdtem 10-kor. Gratulálok magamnak, nem leszek nagyon fáradt a reggel 8-as kelés és az egész napos pörgés után, áááá…. És az államvizsgáimra végszükség esetén holnap is tanulhat a kis Mukk. (Anyu emlegette gyerekkoromban a kis Mukkot meg a kis néger rabszolgát igen gyakran, és két hete előtört ez az emlék a tudatalattimból. Azóta is a kis Mukk tanul helyettem, a kis néger rabszolga meg takarít.)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai