Álom

A héten megint álmodtam egy olyat, ami még most is hatással is van rám. Néha azt hiszem, csak én álmodom ilyen szürreális hülyeségeket, de szerencsére van egy blog, ahol a bloggazda eléggé sok álmát eléggé részletesen leírja. Ilyenkor mindig megnyugszom, és rájövök, hogy mindenki hülyeségeseket álmodik.

 

Volt több visszatérő álmom, ezek közül az egyik a repülés. Nagyon szerettem repülni. Minden héten minimum egyszer repültem évekig. És mindig tudni akartam, hogyan kell, hogy akkor is tudjak, amikor felébredek. Aztán egyszer sikerült annyira kontrollálni az álmot, hogy megfigyeltem a technikát, és nagyon örültem a fejemnek, hogy milyen ügyes vagyok. Soha többet nem repültem álmomban. Ez valami utalás lehetett arra, hogy van, amit nem kell firtatni, csak örülni kell, hogy van. Hát, sajnálom, hogy pont a repülést szúrtam el. Amúgy még most is emlékszem, hogyan kell :), és ez az egész sztori emlékeztet engem egy mesére vagy filmre, de nem jövök rá, melyikre. Talán majd egyszer.

 

Erre a szerdai álmomra mondta Tomi, hogy nem is csoda, ha fáradtan kelek - ilyen mozgalmas éjszakák után :D Az tuti, hogy én alvás közben sem unatkozom.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai