Július 29.

Ha délután alszom, estére rosszul leszek.

 

Holnap 8-tól 2-ig nem lesz áram, tehát nem tudok pl. szakdogát sem írni, mert a laptop elég gyorsan lemerül (szakdogaíráskor másfél-két óra sajnos elég rövid idő). Hogy valamivel elfoglaljam magam, elmegyek úszni. Ez a kutyával szemben nem igazságos persze, mert így ő egyedül lesz itthon, és nem foglalja őt el senki semmivel, de abban bízom, hogy két órát még kibír egyedül. Aztán itthon vagy olvasok, vagy elmegyek a kutyával egy naaagy sétára (ha nem lesz 30 fok).

 

A kutya viszket. És rettenetesen hullik a szőre. Ez már őt is bosszantja. Egészen hisztis lett, amikor foggal vakarózás közben letüdőzte a saját szőrét :)

 

Amióta majdnem felgyújtottam a konyhát, mindenféle gátlás épült ki bennem a főzéssel kapcsolatban. Félek a sütőtől meg a forró olajtól. Kell tehát egy új, működőképes tűzhely, valamint egy fritőz. Ez meg tudná oldani a gondomat.

 

Most látom, hogy a kispesti uszodában van aquafitness minden hétköznap. Az lesz most, hogy keresek a youtube-on videót, hogy lássam, tetszik-e ez nekem, aztán utánanézek, hogy mennyibe kerül, és ha esetleg kedvem támad, holnap este akár el is megyek rá. És akkor egy nap alatt kétszer járok az uszodában, hehe.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai