Döbbenet :O

Ma négy darab rablás történt kis országunkban. Úgy látszik, errefelé a bankrablás (postarablás, pénzszállítórablás, stb.) lesz az új nemzeti sport. Az egyébként aranyos, hogy a rendőrség a biztonsági szolgálatokkal arról egyeztet, hogyan lehetne hatékonyabban védeni a bankokat. Hát, mintha eddig egyáltalán bármennyire is hatékonyak lettek volna.

 

Írt egy lány az etr-en az egyik fórumba, hogy egy Orosz Magdi-vizsga előtt összeszólalkozott egy másik lánnyal (mondjuk az egésznek a lényegét nem értem... Ha valaki megpróbál megtéríteni, miért nem lehet egyszerűen arrébb állni beszólás helyett?), aki valahogy kiderítette, ki a beíró személy, és az illető a dékántól szerelmeslevelet kapott, amelyben kérik, legyen már szíves elmenni a fegyelmi tárgyalására, amit azért indítottak ellene, mert ezt a megtérítős lányt megverte és megrugdosta, melyet több szemtanú is megerősített. Ez milyen durva... De most komolyan... Van olyan idióta, aki képes lenne kirúgatni valakit az egyetemről azért, mert az beszólt neki? Elképesztő, na... (Ha meg tényleg megverte őt az a másik, az ki fog derülni, mivel egy fél évfolyam jelen volt.)

 

Olvasgatok, nézelődöm, és mire bukkanok? A Jóban-Rosszban című sorozatnak új szereplője lesz. Mivel az utóbbi időben minden tele volt azzal, hogy kigyomlálták a fél stábot, gondoltam, megnézem, ki jön új szereplőnek, úgysem ismerem, ahogy a sorozatot sem. Ahha, nem ismerem... A zsámbéki Legerszki Kriszti. Na, ő pl. csoporttárs. Gratulálok, Kriszti! :)

 

Az utolsó pont annyira nem döbbenetes, csak beszámolok róla :D Voltam otthon Lizánál. Legalább fél órán át ujjongott, amikor megérkeztem, és ez nagyon jólesett. Mikor kiörvendezte magát, akkor próbált kaját kunyerálni, de nem adtam, szigorúan csak ebédidőben (az neki 3-kor van). Ezek után áthozta a középső szobába a szőnyegét, mert én ott üldögéltem, kicsit még vakartatta magát, aztán aludni tért. Aranyos :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai