Megint orosz

Most már a nénikéjét annak, aki szórakozik.

Hétfőn BKV-sztájk lesz. Állítólag. Mégpedig totális sztrájk. Üzemkezdettől délután 1 óráig. Mert a szegény kis BKV nem elégedett. Na most. Szerintem orrba kéne már vágni őket. Mit képzelnek magukról? A bérletek és jegyek árát folyamatosan emelik, most már lassan olcsóbb kifizetni a 300 Ft-os benzint, mint BKV-val járni. Ezzel párhuzamosan egyre jobban züllik az egész. Pl. jönnek a hülye ötleteikkel, mint járatritkítás. Hát ez melyik őrült fejéből pattant ki? Most tényleg fizessek többet kevesebb és szarabb szolgáltatásért? Atyaég... Hová süllyedünk? Ez itt tényleg Abszurdisztán... Aztán meg azért vicces, hogy kifizetem a havibérletemet, amire ők közlik, hogy április 7-én nem vehetem igénybe a szolgáltatásukat, mert nekik most durci kedvük van. Hát teszek én az ő hangulatukra. Szabályozni kéne már a sztrájkhoz való jogot. Meg a népszavazást, de az más kérdés. Amúgy... Ha van valami gondjuk, mi a jófenéért nem tudnak tüntetni menni? Munkaidőn kívül, persze. Az a helyzet, hogy a sztrájkkal velem csesznek ki meg a többi szerencsétlen hülyével, aki még nem kocsival közlekedik. Velem van bajuk? Nem. Akkor meg mi a franc van? Ez legalább olyan okos ötlet, mint más kedves emberkék részéről felgyújtani az mtv épületét, ha bajuk van a miniszterelnökkel. Nagyon okos, tényleg. :S

Találtam egy tánctanárt. Nem azt, akit úgy egy hónapja. Másnál próbálkozom. Írtam is emilt, hogy csütörtökön 17.30-ra mehetek-e esetleg táncolni hozzá. Jókat hallottam-olvastam róla, úgyhogy bízom benne, hogy jó lesz.

A kiadó megkért, küldjek be egy részletet a készülő fordításból, hogyha valami gáz van, az még most derüljön ki. Beküldtem az első két fejezetet, miután anyu lektorálta :P Most a kiadó is lektorálta, és azt a választ kaptam, hogy teljesen rendben van a szöveg, elégedettek velem, és csak pár javítást eszközöltek. És tényleg csak párat. Jujj, de jóóó :) Lesz egy olyan könyv a könyvesboltban nemsokára, amiben benne lesz a nevem. Mint fordító :) Juuuuuj :)

A szociológia zh-m két ötös lett. Ennek örülök. Csak már eléggé fáradok. Azt számolgattam, hogy már csak 4 hét van. Kb. Esetleg 5. Azért jó ez, mert már kezdek elfáradni. Nagyon. Egyre nehezebb bemászni órákra :( Pedig nem most kéne elhagyni magam :O Ki kellene bírni először is a szorgalmi időszak végéig, aztán a vizsgaidőszak végéig, aztán a beköltözés végéig. És aztán reményeim szerint lesz egy hónapom elhagyni magam. De jó is lesz :)

Tegnap voltunk falat mászni. Ismét. És nem volt jó :( Van egy fal, nevezetesen a négyes, amire mindig fel bírtam mászni, kivéve a legelső próbálkozást. És tegnap nem ment. Ugyanott akadtam el, ahol akkor, mikor életemben először indultam neki. Na mindegy. Most elvileg heti egyszer el fogunk menni mászni, és szépen összekapom magam. Pilatesnél heti két alkalom a cél, remélem, menni fog. Mondjuk azt itthon csinálom, dvd-ről. Azért, mert ahova jártam, ott az óra ütközik az egyik sulis órámmal, ráadásul a dvd 50 perces gyakorlatsora szó szerint ugyanaz, mint amit órán csináltunk. És hát azért csak kényelmesebb így.

Barangoltam kicsit a neten. Találtam egy olyan csodát, hogy turbodieta.hu. Ajjajj... Valami FatSlim vagy mi a fene nevű fehérjeport reklámoz azzal, hogy két hét alatt 6-8 kg-ot lehet fogyni tőle. Elolvastam az étrendet, ami kötelező, ha ezt az eredményt akarod látni magadon. Úgy indul, hogy első nap keserű sós víz ivása, majd egész délelőttös hasmenés. :D A folytatásban pedig napi 2-3 alkalommal 3,5 dl zsírszegény tejben el kell keverni valahány mg fehérjeport. Két hétig nem ehetsz-ihatsz semmi mást (esetleg tiszta vizet meg gyógyteát). Azért ezt ki veszi be? Ugye nem sokan hiszik el, hogy majd a fehérjeportól fogynak? Attól fogynak, hogy csinálnak maguknak egy gigantikus hasmenést, aztán két hétig nem esznek semmit. Ennél a csodapornál szerintem lényegesen költséghatékonyabb, ha az ember csak úgy natúr nem eszik semmit két hétig. Attól ugyanennyit fog fogyni. Jesszus :O:O:O

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai