The Office

Végére értem. Hosszú menet volt, talán két évig néztem a 9 évadot, de nekem megérte. Ritkán nézek meg valamit kétszer, de az egészen valószínűnek tűnik, hogy az Office első 3-4 évadát újrázom majd, plusz azon felül is 5-10 részt. Akár többször is.

Több cikket olvastam arról, milyen idétlen okok vezettek odáig, hogy a 7. évad végén elveszítették Steve Carrellt, Michael, a vérciki, bunkó, sokszor ostobán viselkedő, mégis nagyon szerethető főnök megformálóját. Azt is írják, hogy az ő távozása után lejtmenet következett a nézettségben, és épp csak elevickéltek valahogy a 9. évad végéig.

Fura ez nekem. Szerintem két béna időszak volt, a 6. évad közepe (Michael ide vagy oda) és a 8. évadban Nellie (szerencsére) rövid főnöksége. Egyébként az utolsó két évad is nagyon szórakoztató volt, sok humorral, jó sztorikkal. Szóval nem értem, mi bajuk volt a nézőknek. Az is igaz, hogy a 9. évad végére még nem laposodott el, nem fordult gagyiba a sorozat, szóval végül is jókor fejezték be. De az utolsó két duplarész mennyire zseniális lezárást adott az egésznek, azta! Imádtam. Ezeket például biztosan megnézem még párszor. Bekerült a kedvencek közé ez a sorozat.

Ja, és még annyi: Tomi azért adta fel annak idején a 3. évadnál, mert idegesítette Jim és Pam - ehhez képest nekem az ő történetük a kedvencem az összes karakter közül. Na, ennek lehet köze ahhoz, ki férfi és ki nő.

Mutatom az egyik kedvenc jelenetemet (a top 3-ban benne van) az egyik kedvenc részemből:

Végezetül álljon itt az első és az utolsó főcím:





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai