Napi öröm

Persze nem az egyetlen, szerencsére*.

A korai fejlesztőben töltött másfél órában azon gondolkodom, hogy Flóra már közel két éve semmiben sincs lemaradva semennyire a kortársaitól, de még mindig ide kell járnunk néhány havonta, és sosem fogunk megszabadulni tőlük. É amikor már épp nagyon elszomorodnék ettől a gondolattól, az orvos azt mondja, majd 2023-ban vagy 2024-ben jöjjünk legközelebb (igazából nem tudta eldönteni, mikor kellene, de mi arra jutottunk, logikus lenne, ha 2023-ra gondolt volna, szóval majd akkor megyünk). Ez úgy feldobott, hogy ihaj!

(Mert tudom, hogy a gyereknek akarnak jót, azért kell még majdnem négyévesen is járogatnia hozzájuk, de ennek az egésznek körülbelül nuku értelme van, tényleg, komolyan, és mindig arra gondolok, hogy ezt az egy-másfél órát a játszótéren is tölthetnénk pl., azzal sokkal többre mennénk.)


*A másik nagy-nagy öröm az volt, hogy ugyan Viola csak 11-kor aludt el a pár hete szokásos 9 helyett, cserébe viszont egyszer sem keltünk éjjel, csak fél 8-kor szólt először. De szép is lesz, amikor majd rendszeresen átalusszuk az éjszakákat ❤

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai