Karanténesti programok***

Flórát elaltatjuk (fél-egy óra, nem tudni, mitől függ, éppen mennyi), aztán szörnyeket keresgélünk*, majd sorozatozunk**. Tökéletes. Még az elalvás elé be kellene szuszakolni fél óra olvasást, és akkor lenne mennyei.

*Google Mapsre optimalizált "ismerd meg városod" jellegű játék: meg van adva a játékterület (melyik utca hány számtól hány számig), három többé-kevésbé rejtjelezett utalás, végül egy ellenőrző kérdés, amire a választ be kell írni a mezőbe, és ha jó a válasz, akkor az így megtalált szoborról/épületről/freskóról/egyébről érdekességeket tudhatsz meg. Ha valaki esetleg szeretné kipróbálni, és jól tud angolul vagy németül, erre tessék. Elég sokat kell görgetni lefelé, de aztán ott van az összes feladvány. Áprilisban kerültek fel, szinte minden nap egy, és hamarosan leszedik őket, úgyhogy érdemes sietni.
**Egyrészt Fekete Vipera, amit a negyedik évadtól kezdtünk a karantén elején, és most értünk az első évadhoz, de az első évad a legbénább, ezért most kicsit belassultunk, plusz Tru Calling, ami szerintem régen szombat vagy vasárnap délután ment talán az RTL-en, és láttam is belőle pár részt, de már abszolút nem emlékeztem rá, Tomi viszont többször is végignézte már, és igaza van, tényleg tök jó, csak kár, hogy rosszul adagolták az izgalmakat, és szerintünk emiatt nem ért meg többet két évadnál.
***A karantén amúgy május 1-jével véget ért, de mi úgy döntöttünk, hogy még tartjuk két hétig, mert akkor fog látszani, mennyire lódult meg ismét a járvány a lazítások miatt. Így egy hét után úgy néz ki, semennyire, sőt csökken az aktív esetek száma, de azért még várunk. Azért egyre nehezebb lesz: nyit az állatkert, és egyre több szabadtéri jógaóra és egyéb sport is van, úgyhogy én a falat kaparom. Tomi még inkább, Flóra egyáltalán nem, neki csak annyi kérése van, hogy minden nap mehessen sétálni.

Megjegyzések

  1. Fekete vipera... :D az valami zseniális... :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még gyerekként láttam belőle részleteket, amikor a szüleim nézték, de nekem akkor nem tetszett. Most már igen, de ez az első évad azért jóval laposabb, mint a többi.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai