Régóta terveztem,

hogy megmutatom a terhességem alatt készült pocakos képeket. Az eredeti terv szerint minden héten fényképeztünk volna, de eléggé későn kezdtük el, mert végig nagyon óvatos voltam minden elkiabálás jellegű dologgal*, és volt néhány hét, amikor elmaradt, mert majd holnap fotózunk, majd holnap, majd holnap, hupsz, ez már a következő hét, akkor már várjuk a fotózós napot, a szombatot. Először sima montázst szerettem volna csinálni, de az nem mutatna annyira jól, mert nem mindig ugyanabban a ruhában és tökéletesen ugyanabban a pózban fotóztuk a pocakot, ahhoz valamiért nem volt erőm, pedig aztán nem lett volna nagy kunszt**. Ezért aztán csináltam egy slideshow-t egy ingyenes oldalon, olyan is lett, mint ami ingyenes eszközzel készült, az oldal pl. direkt lebutította a képeket is, és csak akkor adná oda HD-ben a videót, ha előfizetnék, de nem tervezek belevágni a slideshow-készítő businessbe, szóval... Emléknek így is tökéletes, és a lényeg is látszik rajta. 

Plusz infók: Van három kiugróan jó minőségű fotó, ami nem ott készült, ahol majdnem az összes többi, no, azok a profi fotók. Ja, és még párszor előfordul, hogy egymás után kétszer ugyanabban a ruhában vagyok látható, egyszer egyedül, egyszer Tomival, ezek a képek ugyanakkor készültek, csak igyekeztünk páros fotókat is gyártani önfotózásos módszerrel.

Az első kép a 17. héten készült, az utolsó a 32.-en, másnap indult meg a szülés. Néha megpróbálom elképzelni, mekkora hassal mentem volna szülni, ha Flóra kivárja a március elejét, de nem nagyon megy.

Enjoy.




*Érdekes módon végig féltem, hogy koraszülött lesz a gyerek, többször álmodtam is ezzel, és mindig ott volt bennem feszültségként. Most vagy ettől lett koraszülött, vagy - amit valószínűbbnek tartok - valamiért megéreztem, hogy ez lesz.
**De én úgy belassultam a terhesség alatt, és olyan fáradt voltam nagyon sokszor, hogy annak is örültem, hogy dolgozni eljutottam, és minden napot kibírtam.

Megjegyzések

  1. De jo lett!!!:) A halloweenesre emlekszem ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :* A halloweenesnek nagy sikere volt a suliban, nagyon nevettek a kollégák és a hallgatók is :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai