Sümeg

Családi összejövetel Tomiéknál, programhegyek.

Lovaskocsin mentünk bográcsozni, ebéd előtt megnéztük a pacikat.

Kalandpark, kb. 1,5 óra énidő. Jó volt :) Érdekes módon Flóra születése óta beszari lettem. Jó, mindig volt egy egészséges veszélyérzetem, és vigyáztam magamra, mert anyunak az egyetlen gyereke vagyok. De most... Sokszor kalandparkoztam már, nagyon szeretem, a keszthelyiben is voltam már, sosem féltem a magasban sem. Most bezzeg... Nem történhet velem semmi, mert kellek Flórának, de még egy kéz- vagy lábtörés sem oké, mert akkor hogy látom el. I'm such a fun person :D

Itt mondjuk pont nem féltem, ez könnyű volt. Ez után jött egy durva pálya, ahol eléggé sikított az amúgy is igénybe vett jobb csuklóm. Végül 3-4-5 fenti pálya és egy csúszás után inkább a lenti akadályokon szaladgáltam, ott is voltak kemények.

Baba-mama láb :)

Ha lenne kertem, ez hazajött volna velem, azt hiszem.

Meg ilyenem is lenne. De szerintem nekem nem való kert, pl. a virágültetéstől és a gyomlálástól tök hamar tök ideges leszek. Mást meg kikapcsol, érdekes, hogy engem pont nem.

Nagyon szeret lapozni, ezért keresett magának lapoznivalót. A saját könyvecskéivel, amiket szabadon nyúzhat, akár fél órát is elvan már, nézegeti a képeket, és lapoz, lapoz, lapoz.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai