Vajon neki milyen lehet?

Szinte minden nap brutál hasfájás, amin a jelek szerint nem tudunk segíteni. Ma olyan fájdalmas zokogással, hogy leizzadtam.

Kéthetente vérvétel, hol csuklóvénában percekig keresgéléssel, hol a feji véna megcsapolásával. (Ez utóbbi ma volt, engem sokkal jobban megrázott, mint őt - egy másodperc volt az egész.)

Ha nem vérvétel, akkor oltás, mindkét combba egy-egy, majd utána láz.

Brutális élete van, az a helyzet. Nem tudom, hogyan viselném el ugyanezt így 31 évesen, ő meg ma 3 hónapos. Igaz, ő hihetetlenül türelmes és stramm. Sokszor eszembe jut, lesz-e vajon hatással a személyiségére ez a rengeteg szívás. Remélem, max. olyannal, hogy kemény lesz, mint Chuck Norris.

Megjegyzések

  1. Szia! A mi nagyobbik leánykánk is nagyon hasfájós volt. Az Infacol szuszpenziót próbáltátok már? Nem receptköteles, a gyerekorvosunk, a védőnőnk és a gyógyszerészünk (vagyis az édesapa) is egyöntetűen ezt javasolta. Nálunk segített, nagyságrendekkel jobbak lettek a nappalaink és éjszakáink. Az íze édeskés. Az adagolás egyszerű, kiszívogatta-lenyalogatta a kupakkal egybeépített adagoló-cseppentőről. A hatóanyag pedig nem szívódik fel a baba emésztőrendszerében. Lényeges, hogy a tájékoztatóban szereplő 5 ml-nél ne kapjon kevesebbet, mert ennyi szükséges is ahhoz, hogy megfelelő hatása legyen. (Voltak ismerős anyukák, akik spórolásból vagy a gyerek "gyógyszertől való kímélése miatt" miatt csak 1-2-3 ml-t adtak a gyerkőcnek, és így semmit sem csillapított a kínjaikon.)
    Évi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Évi! Nekünk itt Bécsben Antiflatot és BiGaiát javasoltak, de utánanézek ennek is, és köszönöm a tippet :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai