Tegnap aludtunk,

illetve csak 3 óránként keltünk, ma megint szoptatás mindhalálig. Ilyenkor centik választanak el attól, hogy cumit dugjak a szájába, de attól egyrészt nem lesz több tejem, pedig neki az a célja, másrészt az egyik kontrollon megtörtem a sokadik, cumitlanság miatt rosszallóan néző dokitól, adtam cumit a gyereknek, aztán másfél nap volt, mire megint rájött, hogyan is kell szopizni, és ez nem vicc meg nem is túlzás. A cumizavar létező mumus.

Hogy jó hírekről is beszámoljak:
- anyuék voltak itt egy hetet két hete, ami nagyon-nagyon jót tett nekem minden szempontból. És megint jönnek pár napra, alig várom. Az anyósom is volt egy hetet, ő is rengeteget segített.
- Flóra tegnap először nevetett. Eddig mosolyok voltak, de most kinevette az apját.
- vettem egy tök jó, snoopys pizsamát. Egy hete akadt meg rajta a szemem, ma már elég kevés volt belőle, hát gyorsan lecsaptam rá. Külön öröm, hogy az S-es kicsit lötyög rajtam. Jó, hát a C&A méretezése elég nagyvonalú, de azért örülök. Mérlegre is kászálódtam ma, és kb. 2 kg mínuszban vagyok a terhesség előtthöz képest. Kb. ennyivel is jöttem haza Flórával egy hónapja, meg is lepett akkor, hogy ilyen kevés lett az eredmény, mert odabent két hétig csak ültem Flóra mellett, és ehhez kaptam napi három kaját, de olyan adagokat, hogy döbbenet, és mindig mindent bepusziltam, sőt még kintről is kellett némi csoki, puding meg mandula. Úgy tűnik, tényleg elég energiaigényes ez a tejtermelés.
- ma voltunk először kettesben sétálni babakocsi nélkül (nincs lift, és a szűk lépcsőn nem viszem le gyerekestül, viszont az sem jön szóba, hogy Flóra bármennyit is egyedül legyen a lakásban). Hordozóeszköz még nincs, így kézben vittem a gyereket. Kb. negyed órát szellőztünk, és tök jó volt, csak a hátam szakadt be, ami azért egy 4 kilós gyerekkel elég vicces. A hátizmaim biztos nyaralnak, vagy nem tudom. Sebaj, majd visszaépítem őket.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai