Csak annyit szeretnék mondani,

hogy legalja féregség, amikor valakinek van pofája elutazni egy másik ország fővárosába csak azért, hogy gusztustalan, aljas hazugságokat okádjon a kamerába, hátha elhiszi neki az a rengeteg ember, aki nem jut el Budapesttől 200 km-re nyugatra se, hogy ide már megérkeztek az apokalipszis lovasai, akiktől egyedül csak ő mentheti meg kis hazánkat. El vagyok képedve, és bízom benne, hogy lesz ennek következménye.

Megjegyzések

  1. Hát nekem is elakadt a szavam, mikor megnéztem....Tragédia, hogy ilyen videóval próbálja az "otthonmaradtakat" manipulálni. Egyszerre borzasztóan elszomorító, szánalmas és felháborító.

    VálaszTörlés
  2. Lassan 8 éve élünk a "no go" zónában és semmi atrocitásunk nem volt...
    Az a borzasztó, hogy minden ellenére még mindig rengetegen hisznek nekik :(

    VálaszTörlés
  3. Én csak néhány hónapig laktam arrafelé, de nem egyszer sétáltam haza két villamosmegállót a Reumannplatzról, mert 20 perc múlva jött csak a villamos (vagy az éjszakai? erre már nem emlékszem), és az hagyján, hogy sosem történt semmi, de konkrétan több alkalommal egy lelket sem láttam az utcán.

    Azért a válaszvideó tetszett, amiben a turbános férfi meg egy statisztikus és egy régi bécsi reagálnak a sok baromságra, amit az a szerencsétlen összehordott.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai