Kulturális szívás

Tegnap gondoltam, ma délelőtt majd lemegyek a boltba tejszínért, hogy tudjak főzni tejszínes csirkét, meg tejért, hogy tudjunk inni bőven kakaót meg kávét a hétvégén. Aztán este 10 után jöttem rá, hogy január 6. errefelé ünnep, ezért aztán minden, de minden zárva lesz. Nem tudom, miért ilyen nehéz megszoknom pont ezt az ünnepnapot, de emlékeim szerint már tavaly is váratlanul ért. Sebaj, cserébe jövőre vasárnapra esik, amikor egyébként sincs nyitva semmi.

Megjegyzések

  1. Dettó...mondjuk engem a patikus csaj zavart össze, mikor mondta, hogy a csütörtökön megrendelt gyógyszerért szombaton menjek. Gondoltam király, akkor tuti nyitva vannak, guess what...(igazából más minden van és ez is ráér hétfőn, csak hát na).
    Mondjuk itt nálunk a sarkon az indiai (ahol egyszer mandulát vettél) nyitva van, meg szerintem a Hauptbahnhofon is a Spar, ez rajtad talán segíthet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor a gyógyszerészt is összezavarta a január 6. :) A Mittén is van egy Spar, de ezekben a mindig nyitva tartó boltokban nem nagyon van ilyen, hogy tejszín, csak azonnal fogyasztható kaja. De mindegy, kibírjuk, csak jó lett volna, ha le tudok menni vásárolni a sarokra, és nem kell közlekedni ahhoz, hogy vásároljak.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai