Névnap, karácsony

Ezek még nem azok a képek. De majd azok is lesznek, idő kérdése.

Szerdán volt a névnapom, valamint az első magyar-német kéttannyelvű első osztály tájékoztatója. Ez utóbbi azért lényeges, mert egyrészt tök nagy dolog, hogy kijárták a lehetőséget a magyar közösségnek, másrészt Tomit kérték, hogy írjon róla egy cikket, ezért elment rá. Én fél 7 után értem haza, úgy számoltam, hogy Tomi fél 8 és 8 között jön. Így is lett, és amint megérkezett, hatalmas kapkodásba kezdett. Engem megkért, hogy jöjjek be a szobába, és csukjam magamra az ajtót, aztán csak azt láttam, hogy néha beront, végigrohan a szobán, mint egy forgószél, aztán kirohan. Nagyon kíváncsi voltam, mire készül. Erre készült:






Kaptam egy tortát, egy szép képeslapot, dekornak lufit, valamint két mozijegyet az aznap 20:45-kor kezdődő Daddy's Home 2-re. Az elsőt ő mutatta meg, tetszett, mindenképp érdekelt a második rész. Tomi úgy számolt, hogy 7 és fél 8 között ér haza, azért lett kicsit rohanós a készülődés, de pont jól jött ki a lépés, mert negyed 9 előtt valamivel került sor a boríték felbontására, és mivel a mozi kb. 10-15 percre van tőlünk, tortázással együtt is simán odaértünk a filmre. A film egyébként kicsit fárasztó, de azért tetszett.

A karácsonyt meg azért mondtam, mert közben készül a dekor, például ilyenek lettek (többé-kevésbé karácsonyiak, oké):

Karácsonyi a gyertya, a házikó meg az egyik doboz, és a nevünk kezdőbetűi meg a szív hóemberes csipeszből állnak.

Ez meg a nekem való dekor: vettem öntapadós filcet, 10 A4-es lap volt a csomagban, mindegyik más színű, nem volt drága, és még nekem is csak kb. negyed órába telt, mire a formákat felrajzolgattam, kivagdostam és felragasztottam. Igyekszem majd valahogy eltenni őket, és akkor jövőre megint kikerülhet, csak akkor másik ajtóra.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai