Közérzetjavító változások

Miután vettünk létrát, és azt hazahurcoltuk, Tomi vett égőket is, majd leszedegette azokat a plafonra szerelt izéket, amik csillár helyett vannak nekünk, én elmostam őket, ő kicserélte az égőket, és lőn világosság. Sokkal erősebb égőket vettünk, mint amilyenek eredetileg voltak, így megszűnt az idegesítő félhomály, teljesen normálisak a fényviszonyok.

Plusz Tomi szerzett egy tömítőt is, ami végre megfelelő méretű, így fel lehetett szerelni a fürdőszobában a mosdókagyló alatti csonkra, és most nem a vödörbe folyik a víz mosáskor, hanem szépen bent marad a csőben. Ez meg azért szuper, mert nem kell figyelni, hogy elárasztjuk-e a fürdőt vagy sem, és nem kell bazi nehéz vödröt cipelni mosásonként háromszor. Azt azért furcsállom, hogy a "rövid program" egyik változata egy teljes óra, a másik másfél, de ez már teljesen részletkérdés, az a lényeg, hogy végre kényelmesen lehet mosni.

Már nézegetjük az új függönyöket is, mert amik most vannak, azokat nem szeretjük. Első körben karácsonyi mintásat veszünk, már alig várom, hogy felszereljük.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai