Állatvédelem

Az állatokat védeni kell, aki bántja őket, kapja meg méltó büntetését, ezzel egyetértek. Azzal viszont az összes hócipőm tele van, hogy gyanútlanul görgetem lefelé a hírfolyamot a Facebookon, és a legváratlanabb pillanatokban megkínzott, összetört testű (és nyilván lelkű), kinyomott szemű, vérbe fagyott kutyák közeli fényképei jönnek szembe. Baromi igazságtalannak tartom. Nem kell képpel illusztrálni nyomorultak szenvedését, elég annyit írni, hogy megkínoztak egy kutyát, ebből szerintem mindenki elképzeli, mi történt, olyan részletességgel, amit el bír viselni. Nagyon elegem van most már ebből a jellegű állatvédelemből, ami sokkolással operál. Fejezzék be!

Megjegyzések

  1. A normálisabbak már úgy teszik albumba, hogy az első kép, ami a hírfolyamban megjelenik, az egy 18-as karikához hasonló figyelmeztetés, hogy aki kattint, az mit fog látni. Szerintem ez így korrekt, de sajnos a képekre meg - bármilyen brutálisak is - szükség van, hátha akkora lesz a felháborodás egyszer, hogy történik végre valami felsőbb szinten is, és nem magánemberek próbálják ezt is megoldani a saját idejükből és pénzükből :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ez nem a képeken múlik. Akit nem döbbent meg, amikor hall róla, azon a képek sem segítenek, viszont másnak meg egy-egy ilyen kép igen kellemetlen perceket szerez. A 18-as karikás első kép jó ötlet, én mondjuk még nem találkoztam vele, nekem valahogy mindig csak a totálban mutogatott sérülések és holttestek jutnak. De ha rendesen elterjedne, egy szavam sem lenne. Addig meg nem győzök a rejtésre kattintgatni, illetve volt már olyan, akinél benyomtam, hogy akkor többet nem kérek infót arról, miket posztol, mert állandóan ezeket a képeket tolta.

      Törlés
  2. Szerintem aki kínozza/megöli őket annak tetszenek ezek a képek. A többiek meg amúgysem tesznek ilyet, tehát teljesen felesleges posztogatni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai