Mozgásvágy

Találtam egy egész szimpatikus lehetőséget, egy hibája van: egész évben kültéri edzés. Tehát az év minden napján, esőben-hóban, mínuszban, negyven fokban, mindig. Nem nagyon szeretek beteg lenni, ezért ezt most inkább nem csinálom, majd esetleg tavasszal, amikor megint jó idő lesz, becsatlakozom. Addig meg kipróbálom a jógát. Egy-két próbát már tettem vele, tetszett is, csak azért annyira nem lettem lelkes, hogy odaszokjak. De majd most.

Megjegyzések

  1. ajánlom a pilatest és a body artot, mindkettő pörgősebb (és kevésbé spirituális), mint a jóga, de mégsem túl megterhelő egyik sem, viszont mindkettőre rá lehet függni ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszi :) Pilatesre jartam egy-ket evig par eve, eleinte szerettem, csak aztan mindig nyafogtak a tobbiek, hogy jaj, hasizom ne legyen, semmi nehezebb gyakorlat ne legyen, hullapoz viszont annal tobb legyen, mert ok faradtak. Mar ez is zavart, de amikor tenyleg lejottunk a megterhelobb gyakorlatokrol, es ora vegen nem ereztem, hogy mozogtam, befejeztem az orara jarast. Majd talan egyszer megint :) A bodyartot egyszer probaltam, de mar nem emlekszem, milyen volt, lehet, hogy ujra megprobalom.

      Törlés
  2. Aerialt nem folytatod?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az most egy ideig szunetel, de egyebkeng is hiaba probalkoztam bejutni kb. 4 honapon at uj csoportba, nem sikerult. Dobbenetesen nepszeruek, es nincs tul sok idopontjuk. De majd egyszer jo lenne :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai