Akkor döntöttem úgy,

hogy mostantól a helyettesítős, ezért reggeltől estig tartó munkanapokon a főtt kaja mellé bedobom az evőeszközt is, amikor tegnap megláttam, hogy egy számomra eddig ismeretlen férfi kolléga hideg vízzel, kézzel elmossa a villát, amivel evett, és beteszi a tiszták közé. (Miután kiment, fogtam a villát, és betettem a mosogatógépbe.)

Megjegyzések

  1. :D :D Ez nem népi sajátosság, mert az én kollégáim is így mosogatnak... Aztán hozzászoktam, hogy más igényeik vannak (vagyis nincsenek), ugyhogy nekem az a trükköm, hogy bármilyen "közösen használt eszközt", amit kiveszek a szekrényből, evés előtt elmosogatok. Van benn saját bögrém, de láttam már, hogy használja más is, mert a konyhaszekrény közös, és elmosogatás után nem mindig jut eszembe elrakni az öltözőszekrényembe. Emiatt hasonlítok egy mosómedvére, aki folytonm mindent megmos, akár többször is.

    VálaszTörlés
  2. Eloszor en is a mosogatoszert meg a szivacsot kerestem, de az meg nincs. Uj a konyha, ket hete lett csak keszen,es en eddig nem is hasznaltam, mert ha csak a sajat csoportomhoz megyek, akkor nem viszek olyan kajat, amihez evoeszkoz kell. A kollega meg jot akart, de hat ettol a latvanytol megallt a szamban a kanal (pont ebedeltem :D)

    VálaszTörlés
  3. Na hiszen, az a mosogatószivacs is mi mindent lát, ami a munkahelyen van. Nálunk adnak mosogatószert (és ha elfogy, utántöltik), papírkéztörlő is mindig van, de a szivacsot mindenki használja, valami olyanra, ami nekem pl nem szokott beleférni a mosogatószivacs rendeltetésébe. Emiatt az egyik polcon tartom a dugiszivacsom. Nem vagyok mániákus :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól teszed! Ez a dugiszivacs tiszta vicces ötlet, de hát ha szükséges, akkor nincs mese :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai