Szintfelmérő

Ilyen fura első napom sem volt még. (Minden ilyen szuper rendezvény két napig tart, és inkább a második napon, az interjúk során szoktak furcsa dolgok történni.) Eleve 17 emberből 6-7-nek nem sikerült időben érkezni, aztán jöttek a kérdések, amikre tudták volna a választ, ha időben ott vannak. A késések nagysága fél órától egy óráig terjedt, és egyedül az a srác nem tehetett róla, aki egy órát késett, neki ugyanis az ügyintézője írt rossz időpontot a meghívójára.

Írták a tesztet, amikor is megkérdezte az egyik (fiatal) pasi, hogy odaülhetne-e a géphez, és megírhatná-e azon, mert úgy könnyebben tudná olvasni. Ezt nem is értettem, de mondjuk lehetőség sincsen rá.

Úgy szokott lenni, hogy amíg ők a felmérőt írják, addig én legyártom a másnapi szóbelire behívó cetliket, amelyekre névsorban haladva felírom az időpontokat. (Tehát A jön legkorábban, Z meg legkésőbb.) Amikor átnyújtom, az szokott lenni a reakció, hogy oké, itt leszek. Erre ma vagy öten-hatan nekiálltak problémázni, hogy ezért-azért nem jó az időpont, ráadásul addigra már kb. hatszázszor kellett újraírnom az egész beosztást, mert mindig érkezett még egy ember, és már tökre felment bennem a pumpa. A legérdekesebb az a pasi volt, aki a legelső időpontot kapta, és két órával (!) később visszajött, hogy neki adjak későbbit, mert elfelejtette, hogy egy órával később valahol meg kell jelennie. Mondtam, nincs későbbi időpont, mindet kiosztottam, valamint már az egész pakkot leadtam, a többi ember hazament, olyat meg nem lehet csinálni, hogy kicserélem az ő időpontját valaki máséval, aki erről nem fog tudni, mivel nem tudom elérni. Akkor ő most szóbelizik. Hát, azt nem lehet, mert kettő perc múlva kezdődik az órám. Akkor megvárja az órám végét. De inkább ne, mert 5-ig leszek itt. Akkor holnap bejön 8-ra. Az nem olyan jó, mert én tutira nem. Végül megnéztem neki, mennyi idő alatt jut el tőlünk a másik címre, és kiderült, hogy simán belefér a 10 perces szóbeli az időbe. Jó, hát stresszes lesz neki a reggel, de ezzel tényleg nem lehetett már mit kezdeni.

Az embereknek legalább fele problémás egyébként, szóval nagyon szórakoztató délelőttöm lesz holnap. Jó hír, hogy ez pályafutásunk utolsó szintfelmérője, legalábbis úgy tudom.

Megjegyzések

  1. Hogyhogy ez az utolso szintfelmero? Nem ti fogjatok, csinalni, vagy hogy lehet szintfelmero nelkul csoportokat csinalni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, új projektet kezd a suli, és annak keretében egy másik sulival működünk együtt. A pályázati kiírásban szerepelt, hogy az együttműködőknél ki kell jelölni a szintfelmérős sulit, és nálunk nem nekünk jutott ez a szerep. Persze így majd biztos nonstop sírunk, hogy mi jobban meg tudnánk csinálni, meg hogy került XY a Z szintű csoportba, mikor köze sincs hozzá, de hát valamit valamiért. (Meg ilyenek most is vannak, pl. a jelenlegi erős középhaladó csoportomban a gyenge középhaladó szintet is alulról elérő hölgy.)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai