Kicsit feszélyez

Egyes politikusok húsvétkor sem képesek befogni a szájukat, akkor is meg kell nyilvánulniuk. A híroldalak ünnepekkor, például húsvétkor sem tudnak leállni a politikai hírek ontásával, ennek egyenes következményeként húsvétkor sem a piros tojások, idétlen locsolóversek, virágok meg sonkák képe dől a Facebookomból, hanem durván gyűlölködő emberek egymást alázó, véresszájú, ocsmány hozzászólásai. Ez most már tényleg betegség szerintem, és rettenetesen szomorú, hogy ez van otthon. (Nem tudom, itt mi van, helyi híroldalakat nem követek. Nem tudom, miért nem, Máltán követtem.) Pedig én tényleg csak leültem egy kicsit a gép elé, miután összeraktam a húsvéti reggelit, amit majd délután tartunk, mert Tomi reggel ment dolgozni, és nem nagyon szeretett volna egy órával előbb kelni, ami érthető.

És akkor milyen politikamentes hír tud bekerülni a hírfolyamba? Az, hogy Kasza Tibi élő adásban kérte meg a barátnője kezét. Hát ez meg vérciki szerintem. De azért csak ott sorakozik 6-7 különféle oldal tálalásában, mert az ismerőseim lájkolják. Állítólag ez (mármint a lánykérés élő egyenesben) nagyon romantikus, el kellene olvadni tőle. Nem tudom, nekem valahogy romantikusabbnak tűnt a koripálya egyik zugában, ahol kb. két szemtanú volt, már ha pont odanézett. Ez (mármint nyilván nem a koripálya) annyira mű, annyira semmi természetesség nincs benne, annyira megjátszott... Brrr.

Na, hát akkor most megpróbálok visszakeveredni az ünnepi hangulatba, amit egyébként az is nehezít, hogy az ablak alatt megint pingvinek járnak-kelnek. Én nem értem, mi baja van az áprilisnak, ilyenkor már tavasz szokott lenni.

Megjegyzések

  1. Szerintem a lanykeres olyan, hogy teljesen a partol fugg, mit tartanak romantikusnak. Ha nekem a tv2-ben kerik meg a kezem, valoszinuleg kenyelmetlenul erzem magam, es sirva fakadok, hogy ennyire nem ismer az, aki velem akarna leelni az eletet. De a tengerparton, koripalyan is hasonlo lenne a reakciom. Ok a nyilvanossag elott elik az eletuket, en siman elhiszem, bar a videot nem lattam, hogy nekik tenyleg ez a romantikus, nektek mas, nekem mas. Amig a par mindket tagja hasonloan gondolkodik errol, szerintem nincs baj semelyik lanykeressel :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem azzal van bajom, ha valaki a nyilvánosság előtt éli az életét. Szerintem semmi őszinteség nincs benne, teljesen fals az egész. De az igaz, hogy ha a lánynak is jó ez így, akkor hajrá. A videót én sem láttam, nem hiszem, hogy végig tudnám nézni feszengés nélkül, annyira cikinek érzem a szituációt.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai