Formába lendülés

Minden rendes menyasszony hónapokig koplal és naponta lefut egy maratont, majd letud egy dupla edzést K-nál az esküvő előtt, hogy formába lendüljön, akkor is, ha egyébként vasággyal negyven kiló, és nagyítóval sem találni rajta semmi lógó bőrt vagy zsírpárnát. Egyes helyeken mindezt a vőlegénnyel együtt csinálják. Nem is értem, én miért nem vagyok rendes menyasszony, amikor pedig az alapvető elégedetlenség magammal simán megvan. Valamit mozgunk Tomival, de nem elég sokszor per hét, és bár ő elégedett az edzőtermi edzéseivel, én mindig azt fedezem fel, hogy nem tudom kifárasztani magam, nekem ahhoz csoportos edzés kell, hogy kidőljek, illetve K. kell hozzá, más csoportos edzések után szomorkodni szoktam, hogy ez is milyen gagyi volt már, meg sem éreztem.

Múlt héten viszont felismertem, hogy konkrétan mindjárt itt az esküvő, és én több testrészemmel is extrém mód elégedetlen vagyok, sőt az utóbbi pár hónapban fogyás helyett sikerült kicsit hízni, szóval tenni kell valamit. Mivel attól nem formálódom, ha csóválom a fejem, hogy milyen gagyik az edzések, bevállaltam egy bootcamp edzésfolyamot, ami négy hétig tart, összesen nyolcszor fogok menni, és állítólag bele fogok pusztulni. Ma voltam próbaedzésen, hát, nem voltam annyira elájulva, nem éreztem, hogy olyan hú, de kemény lenne, mint amilyennek hirdetik, de arra jutottam, hogy a nem olyan kemény edzés is sokkal hasznosabb, mint az otthon sóhajtozás és a bénán kivitelezett edzőtermi edzés, ezért befizettem magam egy négyhetes körre. Remélem, azért valami kis változást észreveszek majd magamon a végén, főleg, ha továbbra is csinálom a kis béna edzőtermezésemet, meg esetleg beiktatok heti egy Cindy Crawfordot / Béres Alexandrát / Jillian Michaelst / futást. Szerencsére nem tűnik esélytelennek a cél elérése, mert tényleg csak egy kicsit kellene formálódni, és kb. két-három kilótól megszabadulni, ami sikerülhet egy hónap alatt.

Megjegyzések

  1. Ha van kedved, én szívesen futok veled! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó lenne! Tényleg mehetnénk, most már talán oda sem fagynánk.

      Törlés
  2. jó dolog a mozgás, de azért ne aggódd túl, tök jól néztek ki a képeken! amúgy meg menyasszonyi ruhában szerintem minden lány gyönyörű, és a fene se nézi, hogy hol mennyire feszes az a ruha! :) ezt a tűzoltás-szerű esküvő előtti fogyókúrát jellemzően olyan lányok (és párok) szokták csinálni, akik életükben nem mozogtak még tesiórán kívül soha... szóval tényleg ne hasonlítsd magad hozzájuk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, köszönöm :) Igyekszem nem túlizgulni semmit, többek között ezt sem.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai