Erről ennyit

Külön írok SMS-t, hogy jön Tomi tegnap este, majd pénteken megy, és ugyanúgy kijön nyitott köntösben, alatta nuku ruhában a konyhába.

Kész, feladom. És már csak két napot leszek a lakásban, kedden meg költözöm, végre. Amúgy ma már azt is kitalálta, hogy ne is 2-án költözzek, hanem már hétfőn, de mondtam, hogy az sajnos nem megy. Remélem, a másik helyen szimpatikusabb emberek lesznek, vagy legalább ritkábban lesz interakció.

Megjegyzések

  1. :D szerintem már direkt csinálja :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De akkor titokban könnyesre röhögi magát a szobájában egy-egy ilyen után?

      Törlés
  2. Nem értem ezt a lányt. A szobájába visszarohanásokból ítélve zavarja, ha így látják, akkor miért csinálja?:-) Én lakótársam is tanga-melltartó kombóban van általában, de neki ez természetes, és nem műhisztizik, ha találkozik a lakásban valakivel. Nekem tiszta fura, az elején zavart, de már megszoktam nagyjából.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ő már elmúlt 40, és irigylésre méltó, hogy ilyen jóban van magával, de számomra is érthetetlen, miért nem lehet a meztelenkedést a saját szobájára korlátozni. És nem irigyellek a tangás-melltartós lakótárs miatt, nagyon kellemetlen lehet.

      Törlés
  3. Mivel alapvetően bírom a lányt, már nem annyira szerencsére, meg úgyse
    látszik több belőle, mint a strandon. :-) kitartás, mindjárt szabadulsz, remélem, zökkenőmentes lesz a költözés. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egész éven át tartó strandélmény :) Köszi, én is remélem, hogy minden oké lesz.

      Törlés
  4. Ennél a nőnél minden jobb... na, mondjuk ha szumóbirkózók nudiznak a következő helyen... :D szerencsére errefelé nincs divatjuk, ugyhogy kicsi az esély, de ne vesd el teljesen a lehetőségét :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg az új helyen rengeteg lakótárs lesz, úgyhogy ki tudja, ki mire számíthat a másiktól. De itt csak egy-két hónapot leszek/leszünk, utána remélhetőleg már saját lakásba költözünk.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai