A zimankó szakaszos

Úgy tűnik.

Délelőtt és kora délután nyomokban fűtést tapasztaltam, ám ez este 6 körül elmúlt, és fél 7-re már teljesen hideg volt a radiátor. Az állapot jelenleg is tart. Ez lehet időszabályozó műve? Ha igen, akkor felmerül a kérdés, miért pont éjszaka jó hidegben lenni, miért nem inkább nappal. Nekem már csak azért is jobban tetszene, mert akkor itt sem vagyok.

Sebaj, három hét. A következő lakásban meg fűteni fogunk, punktum. Most már abszolút úgy érzem, hogy az elmúlt években eleget fáztam (Máltán is brutál hideg volt télen, és ez a lakás is nagyon durva volt egészen júniusig), köszöntem szépen, elég volt.

Megjegyzések

  1. Hat mert ejszaka be vagy takarozva, es a jo alvashoz a huvosebb megfelelobb. :-) Mi is levesszuk ejszakara, meg nappal sincs telen se 20-21 foknal tobb. Most mar tokmindegy, de fix. osszeget fizettel, vagy x+rezsit?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fix összeget fizetek, nem is keveset. Ebben a lakásban fűtés nélkül olyan 17-18 fok van, mivel nincs rendesen szigetelve. Az oké, hogy be vagyok takarózva, de szerintem nem normális, hogy hideg ágyba fekszem, hideg takarót húzok magamra, és van vagy fél óra, mire felmelegszem annyira, hogy el bírjak aludni. Ha fűthetek, akkor sem csinálok trópust a szobámból, pl. otthon nincs 23 foknál melegebb, de annyi kell ahhoz, hogy ne fázzak állandó jelleggel. Azért az, hogy vastag, téli túrazokni van a lábamon, és így is jégcsap, megint csak nem normális.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai