A saját lakás* jó lesz

- Remélhetőleg nem fog recsegni-ropogni a parketta, és nem fognak nyikorogni az ajtók sem, ezért nyugodtan jövünk-megyünk majd.
- Mivel nem kell attól tartani, hogy felbukkan egy (meztelen vagy éppen felöltözött) félidegen, pláne nyugodtan jövünk-megyünk majd.
- Remélhetőleg lesz mélyhűtőnk, így lesz otthon hús, fagyasztott zöldség és gyümölcs, esetleg fagyi. Meg amit Tomi még ehhez hozzá szeretne tenni.
- Lesz minimum egy aprítógépünk meg egy habverőnk, így aztán tudok majd sütni. Továbbra is cukor és liszt nélkül, de így nem szökőévente egyszer lesz otthon (édes és/vagy sós) süti, hanem pár hetente.
- Esténként, ha ahhoz lesz kedvünk, elmegyünk sétálni.
- Vagy valamilyen programra, pl. színházba, moziba, koncertre, bármire.
- Közben összebújunk. Esetleg otthon, valami jó kis film előtt.
- Ha akarunk, eljárunk sportolni. Akár futni, akár valamelyik terembe. Vagy ha nem, akkor otthon edzegetünk, hiszen nem fog nyikorogni a parketta, ezért nem fogunk attól tartani, hogy átjön a lakótárs/szomszéd, és kitekeri a nyakunkat, hogy miért nem bírunk már nyugalomban megmaradni magunknak. (Ebből a szempontból amúgy a taferli szobája is jobb, mint az enyém, pl. az előbb megcsináltam egy 30 perces ál-giryafitet 2 kg-os súlyzótárcsákkal, és nem éreztem elviselhetetlenül hangosnak. Így sokkal szívesebben mozognék minden nap.)
- Nyilván a leterheltségünk is annak megfelelően fog alakulni, hogy együtt is szeretnénk időt tölteni. Egyelőre az látszik nagyon valószínűnek, hogy az én életemből pillanatok alatt kikopik az ovi (amit persze kicsit sajnálni fogok, mert nagyon jó egy csomó helyes gyerek között lenni, akik láthatóan bírnak), de majd meglátjuk, mi alakul még át. Remélem, a nyelviskola nem. Esetleg annyiban, hogy valami csoda folytán mégis áttesznek délelőttre, aminek következtében ugyan jó korán kell majd kelni, de cserébe 1-re már otthon lehetek. Tomi esetében abban reménykedem, hogy olyan munkát kap, ahol hétfőtől péntekig, normál munkaidőben kell dolgoznia.
- Mivel együtt fogunk lakni, és ő befejezi az otthoni építkezés első ütemét, nem fogunk minden héten utazni. Remélhetőleg lesz havi egy-két olyan hétvégénk, amikor nem megyünk sehová. Mármint de, mert pl. kirándulni, sportolni, mindenféle egyéb programokra járni lesz kedvünk, csak épp órákat nem kell majd utazni egymáshoz, ami sokat fog segíteni mindkettőnkön.

Már látszanak biztató jelek, amelyekből arra lehet következtetni, hogy nemsokára már mindketten Bécsben leszünk, még ha az első pár hétben, egy hónapban nem is fogunk együtt lakni. Már nagyon várom.

*Nem tulajdonjogi szempontból lesz saját, de épp elég lesz, hogy csak mi ketten lakunk benne.

Megjegyzések

  1. Szia! Adnál tippeket 30 perces edzésvideóra? Én is kettlebellrajongó vagyok, de már jó ideje nem jutok el edzésre:( Hátha így... Köszi előre is! Üdv. linda

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Ha beírod a youtube keresőjébe, hogy kettlebell workout, mindenféle hosszúságú videókat kiad, plusz vannak különböző oldalakon edzéstervek is, pl. http://www.cuttingedgekettlebells.com/tag/kettlebell-wod/.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai