Nyomiság

Annyira hideg van, hogy végül csak melegítőnadrágban, pulcsiban és túrazokniban tudtam elaludni. Nagyon durva, remélem, gyorsan megérkezik a tavasz. Gondolom, nyáron meg majd széfő az agyam, ha ennyire nulla a szigetelés :/ Illetve nem is a szigeteléssel lesz itt a gond, egyszerűen nem jók az ablakok. Az a vicc, hogy a fagyoskodástól már megint fáj a csípőm, kicsit megint nehezemre esik lépni. Az ovisokkal meg órákig guggolok, térden csúszom-mászom, úgyhogy a jobb térdem is tökre készen van. Valahol azért vicces, hogy ennyire le vagyok robbanva :D Na, majd ha áthoztam a Diclacot, igyekszem szorgosabban kenegetni a mindenféle fájásokat, mint szoktam.

És majd mindenkinek fogok írni is előbb-utóbb, de egyelőre nagyon el vagyok úszva mindennel, agyam viszont alig, mert viszonylag rég aludtam ki magam utoljára, és a mai ovizás után még következett egy telefonálás is, valamint holnap ugyanez. A telefonálás közben végérvényesen bebizonyosodott, hogy színezni jó. Mostantól mindig lesz nálam színező meg színes ceruza, ha megyek közvéleményt kutatni. Tök jó stresszoldó. Ha beszélhetnék ovis önmagammal, tuti megmutatnám neki a mandalát, amit ma színeztem, hogy nézd, ne utáljál színezni, egyszer majd te is képes leszel a vonalon belül maradni, nem kell emiatt frusztrálni magad feleslegesen. A lényeg mindenesetre, hogy szerdán majd szeretnék aludni, be szeretném fejezni a fordítást (még 80 oldalt kell átnéznem másodszorra - vasárnap a buszon Bécs felé sikerülhetett volna is, csak annyira felfűtötték a buszt, hogy elaludtam, tudom, nekem semmi sem jó, de azért rövidujjúban leizzadni nem arra utal, hogy jól volt megválasztva a fűtés fokozata), és át kell hozni a maradék holmimat a másik lakásból. Mivel tegnap este elég kemény voltam magammal, elvileg már csak egy nem túl nehéz bőrönddel és egy nagy szatyorral megoldom. Jó lenne, mert nem szeretnék többet fordulni, nem szeretnék visszajárni a másik szobámba, ha nem muszáj. Olyan honvágyam van egyébként, hajjaj... Mintha évekig éltem volna ott, olyan furcsa most nem ott lenni.

No, akkor most megfürdöm a 19 fokos fürdőszobában (tegnap 17 fokos volt, azóta javult valamicskét a helyzet), aztán elteszem magam holnapra, mert az sem lesz rövid nap.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai