Mosókonyha

Ki van írva az ajtajára kívül-belül, hogy a veszekedések elkerülésének érdekében mindenki írja be magát a táblázatba arra az időpontra, amikor mosni szeretne. Gondolkodtam rajta, mi ok lehet még veszekedésre azon túl, amikor valaki órákra a mosógépben felejti a holmiját mosás után, és a következő nem jut hozzá a géphez. Na, ma reggel megtudtam. Még tegnap beírtam magam reggelre, le is ballagtam negyed 10 körül, aztán látom ám, hogy foglalt mindkét mosógép. Ránéztem a táblázatra, utánam, 11-re volt beírva valaki. Szerencsére épp ekkor járt le a jobb mosógép, hát, gond nélkül kikaptam belőle, ami benne volt, és betettem a holmimat mosni. Érdekes, érdekes.

Megjegyzések

  1. amikor kint laktam koppenhágában, ott ugyanez volt a rendszer, csak erről engem mondjuk senki nem tájékoztatott, én meg ártatlanul mentem mosni, jött egy nénike a mottyójával, na ott volt veszekedés, olyat kaptam, hogy a fal adta a másikat :) soha többet nem köszönt utána :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, az úgy más, ha valaki (még) nem ismeri a rendszert, ez a lehetőség nem jutott eszembe :) Kicsit durva reakciónak érzem, hogy egy ilyen apróbb malőr után többet ne köszönjenek az embernek, mert azért tényleg nem történik semmi helyrehozhatatlan, plusz meg lehet beszélni normálisan is, hogy ja, oké, nem tudtad, na, most már tudod, legközelebb, légyszi, így járj el. Én biztos nem kiabáltam volna az illetővel, csak felhívtam volna rá a figyelmét, hogy erre az időpontra én vagyok beírva.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai