Ez a nap

nem olyan jó, de voltam fodrásznál, lesz kontaktlencsém, és küldtek SMS-t, hogy mehetek a telefonomért.

A fodrászhoz kuponnal mentem, és csak annyit kértem, hogy vágjon vissza kb. öt centit a hajam végéből, mert már csúnyán töredezett. Pluszban azt javasolta, minden hajmosás után szárítsam meg a hajamat legalább félig (nem szoktam, nem szeretem a hajszárítót, de majd most fogom), megfigyeltem, milyen hajkefével bontja a tincseket, és megpróbálok majd venni egy olyat, és tök jó lett a frizurám, miközben nem is csinált nekem frizurát.

Lehet, hogy rászokom a fodrászhoz járásra, és mondjuk félévente-évente kérek egy ilyen vágást. Legutóbb 2005 májusában találkoztam élesben fodrásszal, amikor a ballagásra készült a frizurám. Ennek egy rossz élmény az oka, ami még tizenpár évesen ért, és meggyőzött arról, hogy fodrászhoz járni felesleges.

Kontaktlencséből sajnos napit kapok aranyárban, 30 darabot, viszont heti max. 3-4 nap lehet bent, szóval eltart majd két hónapig is. És majd tök sűrűn kell látogatni őket, simán lehet, hogy még össze is barátkozunk, mert nekem ilyen veszélyeztetett szemem van, úgyhogy majd ellenőrzik havonta, még mindig nem ereződik-e a szemem, mert ha de, akkor ugrik a kontaktlencse. És ha jól viselkedik a szemem, akkor majd kaphatok nem napi kontaktlencsét is, ami azért olcsóbb. Szóval most kb. két hét szemüvegezés, aztán 50%-ban kontaktlencse.

Amúgy kicsit le vagyok hangolva, nem megy jól a munka sem, de azért igyekszem, meg majd próbálom minél pozitívabban zárni a napot (Castle + Fairy Oak + éjfél előtti alvás), és aztán holnapra remélhetőleg összekapom magam, és csak úgy fogynak majd az oldalak. Van egy poszt piszkozatban, még gondolkodom, legyen-e éles. De könnyen lehet, hogy lesz.

Addig is egy hátborzongató (ugyanakkor érdekes/szép) klip (és nagyon jó zene tartozik hozzá):

Sia - Elastic Heart

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai