Napi poén

Sophie reggel megérkezett Bécsbe, és mindjárt utánajárt  a recepción, engem melyik szobába raktak péntek és szombat éjszakára. Kiderült, hogy egy 8 ágyas koedukáltba, viszont azt is mondták neki, hogy az ő szobájában is lesz szabad ágy mindkét éjszakára, és ha szeretnék rá lecsapni, akkor írjak nekik. Na most a 8 ágyas koedukált az eredeti foglalásom volt, amit másnap módosítottam 6 ágyas nőire, amilyenben Sophie is van, így merült fel egyáltalán, hogy talán egy szobában leszünk. Írtam is a hostelnek, hogy egyrészt már módosítottam a foglalást, másrészt meg szeretnék Sophie-val egy szobában lenni, és ő úgy értesült, hogy van is szabad ágy.

Jött is a válasz. Sophie egy 6 ágyas nőiben van, ahol, mint a nevéből is kiderül, csak nők alhatnak, úgyhogy maximum azt tudja felajánlani, hogy Sophie átkérheti magát egy koedukáltba, és akkor lehetünk egy szobában. Eltartott vagy két másodpercig, mire leesett mi van. Már megint pasinak néztek a nevem alapján. Kész. Gyorsan írtam nekik, hogy amúgy nő vagyok, és akkor lehetne-e, hogy egy szobában legyünk Sophie-val. Tök kíváncsi leszek a válaszra.

Megjegyzések

  1. Pedig lehet, hogy jófej módon még google-ba is beütötték ;)
    https://www.google.at/search?q=Luca&biw=1366&bih=620&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwixmaPy2M_JAhXGWhQKHcTpAAUQ_AUIBigB

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Beüthették volna a teljes nevemet is akár. De szerintem leginkább nem ütöttek be semmit :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai