A kocka el van vetve

Kitöltöttem a jelentkezési lapot, megoldottam a feladatokat, megírtam a fogalmazást, majd ezt az egészet elküldtem a megadott címre. Kíváncsi leszek, fognak-e interjúztatni, és ha igen, felvesznek-e a kurzusra. Reménykedem. Reménykedjetek velem ti is, légyszi. Köszönöm :)

Megjegyzések

  1. Nekem az volt a benyomásom, h a tesztet, fogalmazást kvázi átfutják csak. Az interjút nagyon komolyan veszik, mi a célod, mit vársz, stb, volt vagy fél óra, de szerintem nagyon gáznak kell lenni, vagy bénán kell tudni angolul ahhoz, hogy azt mondják, hogy hiába fizetnéd ki ezt a rengeteg lóvét, nem járhatsz ide. Cseppet se izguljál:).

    Én nagyon szerettem, rengeteget tanultam, megújult a tanításról alkotott képem/tudásom, sok új módszert tanultam (gyakorlatban), és kíméletlen tükröt tartott a tanfolyam elém, hogy mit csinálok rosszul. Izgi időszak lesz, meglátod!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a biztatást :) Remélem, tényleg felvesznek, és nekem is tetszeni fog a kurzus. Ez a fogadóirodás élmény végleg beigazolta azt a gyanúmat, hogy én angoltanárként tudok boldog lenni, plusz kell mellé a fordítás. Nagyon bízom benne, hogy ha meglesz a CELTA, akkor tényleg kapok itt munkát. Most már azt sem bánom, ha nem leszek alkalmazott, eddig se sűrűn voltam, aztán végül is azt is ki lehet bírni. Te tanítottál külföldön a papírral? Mennyire volt könnyű munkát találni vele?

      Törlés
    2. Jó! Köszönöm szépen :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai