A pasik furák - update

Még annál is furábban. Hajnali 3:04-kor írt egy üzenetet, megérkezett erről az értesítés az e-mail fiókomba, arról meg az értesítés a telefonomra. Úgy voltam vele, ha ennyit váratott, a franc se fog azonnal ugrani a kedvéért, főleg, hogy jó eséllyel úgyis egy elutasítás vár, majd reggel megnézem. Meg is néztem fél 9-kor, aztán azt találtam, hogy törölte a teljes profilját, ezzel pedig a teljes levelezésünket is. Interesting. Szóval most már sosem tudom meg, milyen szavakkal küldött el, itt maradok azzal az élménnyel, hogy ilyen hatással bírtam lenni valakire, hogy a komplett profilját törölte :D Nem, inkább arra gyanakszom, hogy talált valakit, és nem akar tovább társkeresőn lenni, esetleg lehetett a levelében valami gagyi duma is, hogy nem áll még készen a társkeresésre, és inkább törli magát (ez utóbbit hányszor láttam, amíg a randioldalnál dolgoztam Máltán, hajjaj). Persze, tudom a telefonszámát, de az már zaklatás lenne, ha megkérdezném, mégis mi van, tehát nem fogom. Rejtélyes az ügy. Az is marad.

Az update update-je
Majd visszaregisztrált ugyanazzal a képpel. Ezt két forrásból is tudom. Egyrészt bepróbálkoztam az oldal üzemeltetőjénél, hátha elküldi nekem, mi is az az utolsó üzenet, bár szinte biztosra vettem, hogy nem fogja, mert mi sem tettük soha, amikor a randioldalnál dolgoztam, hiába kaptunk ilyen leveleket, és hiába láttuk a törölt levelezéseket is még egy rövid ideig. Valóban nem kaptam meg a levelet, de azt írták, visszaregisztrált, és megadták az adatlapja linkjét. Nem kattintottam rá, nem kell tudnia, hogy tudom. Másrészt beléptem az oldalra, aminek a nyitólapján a legújabban regisztrált tagok láthatóak. Aztán ott mosolyog köztük ő is. Mondom én, hogy a pasik furák. Nem értem az egészet. Van összesen 600 tag az oldalon, ez mondjuk 30 oldalnyi ember még akkor is, ha nőket-férfiakat vegyesen nézek. Mi az esély rá, hogy ha csak úgy lapozgatok, nem fogom meglátni? Szerintem semmi. Meg nem sokkal egyszerűbb letiltani? Az üzenetírásnál két gomb van alul, a küldés meg a letiltás. Vagy csak megmondani, hogy igen, ő nem írt, nem akar többet beszélni velem? Ráadásul programozó, hát leteszem a hajam. Az is furi, hogy az üzemeltető megadta a profil linkjét. 100%, hogy látja azt a levelet, olyan nincs, hogy egyetlen gombnyomásra teljes egészében törlődött az adatlap és minden hozzá kapcsolódó egyéb a szerverről. Most vagy viccesnek találná, ha ráírnék emberünkre az új adatlapján is, miután elküldött, vagy az üzenet nem volt teljesen negatív, ezért segít. Ki érti ezt? Na, mindegy, ez a történet ennyi volt, csak kicsit bíztam a megnyugtató lezárásban. Ez most elmaradt.

Megjegyzések

  1. Szegényem totális idiótának tűnik. :) de azért én is kíváncsi lennék, mi lehet a valódi szándék, és milyen gondolatok cikkantak át az agyában, miközben ezt véghezvitte.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rejtélyes az ügy, de szépen mutatja, hogy érdemes mindig megmondani, mit gondolunk. Nem kell bunkón, de meg lehet fogalmazni azért ezeket a dolgokat úgy is, hogy ne üssenek nagyot.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai