Step - első kísérlet

Hát, ez is megvolt. A terem kint van a világ, na jó, a város másik felén, és szinte tuti, hogy nem fogok ennyit utazni az edzésért. Az edző egy pasi, 60 körül járhat, nagyon lelkes, és tudja, mi az, hogy koreográfia*, viszont unatkoztam. Lehet, hogy nem Krisz óráját kellene keresnem minden más órában, de sajnos azt keresem, és még csak megközelítőleg olyan jót sem láttam már Máltán sem. Azért itt még van pár lehetőség, bízom benne, hogy találok olyat, ami tetszeni fog. De azért elgondolkodtam rajta, hogy fel kellene vetni a teremben, hogy legyen skype-os részvételi lehetőség. Simán megvenném a bérletet ugyanúgy, mint amikor otthon laktam, padom meg van, csak ki kell hozni.

*Voltam már olyan stepen, amit úgy hirdettek, hogy koreografált, és semmiféle koreográfia nem volt hozzá, abból állt az egész óra, hogy hatszor emeljük a jobb térdet, hatszor a balt, háromszor rúgunk jobbra, háromszor balra, majd hatszor emeljük a jobb térdet, és így tovább. Ez nem koreográfia.

Megjegyzések

  1. Xbox 360+kinekt="magánedző", nem kell elmenni a város másik végére... szabadon választható több fitnesz program: zumba, fitnes, tánc, yoga.... http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/games/xbox-fitness Mna, közösség élmény nincs, barátokat se lehet szerezni vele, de sportolni igen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm az ötletet :) Az velem a baj, hogy ha itthon edzek, akkor elfelejtem, és nem edzek. Többször volt már ilyen fellángolásom, tök jó videóim vannak, meg Máltán egy darabig a steppadot is használtam, de mindig ugyanaz a vége. Nekem az a tuti, ha edzőterembe járok. Amúgy a linken mindjárt Jillian Michaels fogadott, neki tökre megörültem, a 30-Day Shred nagyon jó kis videó :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai