Frusztráció lvl sok


Ilyenkor gondolkodom el nagyon komolyan azon, hol rontottam el, mi volt az a hiba, ami miatt 28 és fél évesen ott tartok, hogy megint újrakezdek egy új országban, megint szorongok a munkakeresés miatt, és se pár, se család nincs kilátásban sem, miközben körülöttem kb. mindenki más a vándorlásai végére ért (évekkel ezelőtt), és van párja meg családja (többnyire évek óta). Vidám pillanatok ezek.

Megjegyzések

  1. Azt hiszem lassan rád kell eresztenem egyszer Brióst, mellette nem lehet szomorkodni (a többit emailben) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó! Ereszd rám Brióst! Én is arra jutottam, hogy kutya mellett nagyon nehéz szomorkodni :)

      Törlés
  2. Én amellett, hogy teljesen átérzem a család/munka/párkapcsolat frusztrációt, nagyon csodállak, hogy mersz lépni, nagyokat váltani, új országban újrakezdeni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, ez nagyon jólesik :) Ha valami olyan szakmám lenne, ami kevésbé változékony országonként, legalább emiatt biztos sokkal kevésbé szoronganék meg frusztrálódnék. De azért igyekszem nem befordulni, vagy nem teljesen, pl. most is inkább kiírtam magamból, amikor nagyon nyomni kezdett, majd jártam egyet, mert a mozgás is csökkenti a frusztrációt.

      Törlés
    2. Tudom, hogy én fogjam be, mert van kapcsolatom, de egyet kell értsek Krisztivel is. Tényleg csodálatra méltó, hogy új életeket (!!) mersz elkezdeni, és a 28 egyáltalán nem sok. Ha ez vigasztal, ennyi idősen, épp a kést fentem és a gyógyszereket számoltam, és ki se léptem a házból, úgy kell kilökni majdnem, nem mertem, és nem mentem, sehová, nemhogy országból országba, hanem a szomszéd utcába se.

      Ezek a dolgok nincsenek korhoz kötve. Na jó, a gyerekszülés kicsit igen, de még arra is sok időd van, szóval fel a fejjel, Bécsben vagy. :)

      Törlés
    3. Köszönöm a vigasztalást és biztatást :) És örülök neki, hogy túl vagy a nehéz időszakon, amit ennyi idősen éltél :)

      Törlés
  3. Na ne viccelj, még 30 sem vagy, és már ilyeneken nyüszögsz? :) Tessék élvezni az életed, annyi minden fog még veled történni, bőven ráérsz. Szerintem nagyon jól csinálod, gyűjtöd a tapasztalatokat, élményeket, kalandokat, csupa izgalom az életed. Majd az a rész is rendeződik, szerintem ne izgulj.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, mit lehessen tenni, 25 éves korom óta nyüszögök ezeken többé-kevésbé rendszeresen :D A hormonok mondjanak le, vagy ha nem ők a felelősek ezért, akkor a valódi felelősök mondjanak le.

      Köszönöm a biztatást és a vigasztalást :) Amikor nem vagyok ilyen feszült, én is tudom úgy látni, még tökre ráérek, nem kell még aggódni, csak sajnos gyorsan megborul bennem az egyensúly. Ezen az segíthetne, ha legalább az egyik témában rend lenne. Remélem, a munkában gyorsan lesz is.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai