A technika és az ő ördöge

Ha van egy 340 oldalas pdf dokumentumom, amit a megfelelő programmal epubbá alakítok, hogyan lesz abból 100 oldalas dokumentum? De komolyan érdekel a technikai háttér. Eddig még sosem volt ilyen, amikor a pdf-ben kapott munkát Kindle-kompatibilis formátummá konvertáltam, és most értetlenül állok az eset előtt. Persze majd letörlöm a programot, újra feltelepítem, aztán újra nekifutok, hátha.

Amúgy eddig izgi a könyv, bár még csak a 10%-ánál járok, szóval még pont nem indult be igazán a cselekmény.

Megjegyzések

  1. Nincs véletlenül limitálva a konverter 100 oldalra limitálva? Demo szoftverek szoktak ilyesmit csinálni. Mi van a 100.ik oldalon? Az ami a legutolsón a 340 oldalasban? Valószínűleg valahol ki vannak hagyva oldalak. Ha esetleg rövidebb dokumentumokkal dolgoztál eddig, fel sem tűnt a max 100 oldal limit... Csak erre tudok tippelni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, nem láttam ilyen limitre való utalást, meg mindig 300 oldal körüli regényeket szoktam konvertálni ugyanezzel a programmal, és eddig még mindig sikerült. Vicces módon a 100. oldalon az van, ami az eredeti dokumentum 100. oldalán, szóval az első 100 oldal megvan rendesen, csak a többi valahogy lemaradt. Érdekes.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai