Málta, csapó 2

Fél 1-kor kerültem ágyba (mert még elmentem edzeni, mert el akartam búcsúzni, és onnan 11-re értem haza), fél 3-kor keltem, és azóta még nem aludtam. Mostanra elég álmos vagyok, nem is tervezek már mást mára, csak még egy gyors zuhanyt meg egy naaagy alvást. Úgy fél 11-től fél 10-ig.

Meglepően hideg és viharos idővel búcsúzott Budapest, és Málta sem a nyári arcával fogadott, de azért nincs gáz, nem fogunk megfagyni. Van vagy 18-20 fok, fúj a szél, árnyékban hideg, napon meleg - a tavasz már csak ilyen.

Ugyanabban a hostelben lakunk, ahol én tavaly az első hetemet töltöttem, de aktívan keresem a végleges megoldást. Ma legalább hat-hét hirdetésre írtam, és most már van reális esély is arra, hogy találjunk helyet, mert már itt vagyunk, bátran beleírhatom az üzenetbe, hogy bármikor meg tudjuk nézni a lakást/szobát.

Közben állást is keresek. Egy csomó izgalmas lehetőség van, írtam eddig öt helyre, és most, hogy ezt írom, rájöttem, hogy egy félretett hirdetésre végül nem is válaszoltam, mert már tök zokni vagyok mára, de sebaj, reggel bepótolom. Sokat gondolkodtam rajta, írjak-e a volt munkahelyem HR-esének (ő ajánlotta fel még februárban, amikor kiléptem), de úgy döntöttem, vasárnapig keresgélek, írogatok másoknak, és ha vasárnap még nincs eredmény, akkor írok neki. Szívesen visszamennék, persze, akkor is, ha most mást kellene csinálnom, de azért első körben valami újat próbálnék ki. Aztán meglátjuk.

Sokat sétáltunk ma a környéken, intézkedtünk. Pl. Gergőnek otthoni vodás telefonja van, ami vicces módon nem működik itteni vodás kártyával, viszont az otthoni Voda csak akkor függetleníti a telefont, ha Gergő személyesen beviszi, amire most kicsi az esély.

Jó újra itt :) Majd lesznek képek is, de most nincs erőm megvárni, míg feltöltődnek.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai