Zimankó

Itt olyan hideg van, mármint a házban, hogy látszik a leheletem :) A fűtés sem segít jelentősen a helyzeten, de legalább ma nem jéghideg ágyban alszom, ha minden jól megy.

Viszont a munkahelyen ma voltam először, örültek nekem meg az ajándékoknak (semmi komoly, Szamba meg Sport szelet, karácsonyfadísz, zselés és marcipános szaloncukor, illetve Peter kollégámnak, aki nem eszik csokit, csak mentolos cukorkát, egy zacskó Negro). Van feszkó is bőven, jövő héten lesz is meeting a nagyfőnökünkkel, és akkor majd minden kiderül.

A kisboltban is jártam, oda is vittem szaloncukrot egy helyes kis ajándéktasakban, és ott is örültek.

Még nem álltam vissza egészen, nem mindig tudom, milyen nap van, egész hihetetlen például, hogy szombat következik, és közvetlenül ezután azon szoktam meglepődni, hogy dolgozni kell menni. No de. Ha időben felébredek, akkor reggel meglesz az év első kettlebell edzése, amit gyors egymásutánban hétfőn és kedden fog követni a második és a harmadik. Hiába, no, a karácsony meg a szilveszter brutálisan sok kajálással telt, és kicsit vissza kéne találni magamhoz, mire jön a fiú :) Mert bár minden nap lát Skype-on, és állítja, hogy tetszem neki, azért jó lenne, ha magamnak is tetszenék, mire ideér :) Amúgy vicces, hogy csak az alakomon érzem, hogy sokat ettem, mert a rengeteg rohangálásnak köszönhetően karácsony előttől szilveszterig fogytam egy kilót :D Évek óta először álltam mérlegre, amikor most otthon voltam, és eleve fogytam a legutóbbi ismert adathoz képest két kilót, ami tök fura, mert fél éve nem járok heti 2x2 óra aerobicra, se heti 2x5 km-t futni, aztán tessék. Nincs igazság a Földön, ez a tanulság, de persze azért örülök :)

Most meg majd leveszem a kabátot meg a sálat :D , és elhaladok zuhanyozni, aztán aludni, hátha akkor tényleg eljutok az edzésre reggel.

Amúgy meg fél éve repültem ide. Nem semmi. Azt mondtam már, hogy boldog új évet? Mert azt kívánok mindenkinek :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai