Összeszedtem magam

Nem tudom, mi bajom volt tegnap, hogy ennyi félelem meg nyöszörgés tört rám, de mára ezek nagy része elmúlt. Például már teljesen biztos vagyok benne, hogy Gergővel minden pont olyan szuper, mint amikor itt volt, és nem is értem, miért volt bennem tegnap olyan szorongás vele kapcsolatban.

A fordításból még 103 oldal van hátra. Jaj, nagyon várom a végét! Nagyon remélem, hogy tudom tartani a tervet, és keddre a végére érek. Utána már csak újra kell olvasni, az meg már tiszta Hawaii és pihenés.

Előkerült Ruben, a spanyol pasi, aki idegesített, mert folyton csikizhetnékje van, ráadásul infantilis is. Még a nyáron találkoztunk párszor, ebből többször úgy, hogy Kayjel hárman (Kay a skót lány, nem tudom, meséltem-e róla, emlékeztek-e rá), aztán augusztus végén hazament Spanyolországba egy hónapra. Ehhez képest ma írt, hogy visszaérkezett. Hosszabb távon tervez maradni, munkát akar keresni a szigeten.

Néha olyan szőke tudok lenni, hogy az valami egészen csodálatos. Hetek óta kívánom a káposztás tésztát. Kedden vettem is mindent, ami kell hozzá. Holnap akarom megfőzni, gondoltam, ma, munka után lereszelem a káposztát, mert az az egészben a legrosszabb rész, és holnap nem lesz idegem hozzá, mert fordítanom kell. Ki is vettem a hűtőből a káposztát, aztán kiderült, hogy kelkáposzta. Most vagy azzá változott három nap alatt, vagy meg kell most már jegyeznem, hogy betegen _nem_ vásárolunk. Megnéztem gyorsan, ismeri-e a szakirodalom a kelkáposztás tésztát, és végül is igen, Jamie Oliver készített ilyet, csak ő baconnel, sósan. Hát, én holnap megcsinálom a káposztás tésztát eredeti recept szerint, aztán ha rossz, majd szomorú leszek.

És végül a nap legviccesebb e-mailje: "Nagyot csalódtam magukban! Én azt az ajánlatot választottam, hogy 6 hónapos előfizetés 3 hónap áráért, erre maguk levontak tőlem 29,80 eurót novemberben, decemberben, januárban és most, februárban is. Mivel ilyen tisztességtelenek, most azonnal adják vissza a pénzemet!"
1. Ma január 29. van. (Ezt meg is írtam a hölgynek.)
2. Ilyen ajánlatunk nekünk nincs, és soha nem is volt. Van 3 hónap féláron 29,85 euróért, meg van 6 hónap 3 részletben, 3x29,80 euróért. Ez amúgy tök egyértelműen le van írva a fizetési oldalon, mint ahogy az is le van írva az akciós hírlevelekben, hogy akciós ajánlatot (30 és 50% kedvezményt) csak úgy lehet igénybe venni, hogy a levélben található linkre kattintunk.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai