Örömhírek

- Letelt a próbaidőm, és úgy tűnik, véglegesítettek.
- Kell minden csoportból egy ember a Social Committee-be, ami mindenféle mókákat szervez a kis kollégáknak, és a csoportvezető megkért, hogy vállaljam el. Elvállaltam.
- Keresnek angoltanárt a kollégák körében, aki az angolul kevésbé jól beszélő kollégáknak segítene fejlődni. Az benne a legjobb, hogy ehhez nem kell otthagyni a jelenlegi munkakört, úgyhogy jelentkeztem is, mint a szél. Holnap 3-kor lesz az interjú. Szurkoljunk nekem!
- Két hét múlva jön négy napra az én legjobb barátnőm, Blanka. Én már most annyira, de annyira örülök!
- Megvolt a sorsolás a Molykarácsonyon, és idén olyat húztam, akinek egyetlen vámpír sincs a kívánságlistáján :) Van viszont csupa tök jó vágya, amiket nekem is kedvem lenne elolvasni. Persze már meg is rendeltem az ajándékot, pikk-pakk.
- Nincs már egy hóna addig, hogy hazamenjek két hétre. Úristen, úristen, azt is mennyire várom! Lesz Cserpes, korizás, mozi, Cirkusz, kirándulás, talán színház is, plázázás (itt nincs igazi pláza, és elkezdett hiányozni, pedig nem vagyok egy plázacica), Vörösmarty téri karácsonyi vásár, de ami mindezeknél is sokkal jobb: egy csomó idő a családommal meg a barátaimmal, pl. maga a karácsony, a szilveszter és a karácsonyi sütés Blankával.
- A tervek kezdenek túlmutatni a januáron. Például szóba került, hogy februárban megyek Skóciába egy hétre. Meg az is szóba került, hogy ha élőben is jó lesz nekünk együtt, akkor hogyan fogjuk lecsökkenteni a kb. 3600 km-es távolságot, ami jelenleg köztünk van. Hűha. Én csak ámulok. És figyelek.

Boldog zene:
Daddy Yankee - Limbo

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai