A pasi

Megvette a repülőjegyet. Nincs visszaút. Mármint van, retúrt vett, de hogy most már 1000%, hogy jön :)

Én meg majd visszatalálok a bloggeri vénámhoz. Illetve az megvan most is, a FB-csoportba minden nap megy beszámoló, csak ide nem jön, mert a blognál ezer évig tart, míg feltöltődnek a képek, és aztán fordított sorrendben jelennek meg, és konkrétan egy óra, mire átpakolgatom őket, és ehhez nincs energiám napi szinten. Nem tudom, hogyan, de igyekszem majd ezt megoldani valahogy. Pl. lehet, hogy a picasára pakolok majd, és csak bemásolom az album linkjét. Hmm, hmm. Ja, meg valamikor, amikor iszonyúan ráérek, visszamenőleg át fogom másolgatni ide a FB-bejegyzéseimet, hogy ha a FB-vel történne valami, ne vesszen el az a rengeteg emlék, amit 5 hónap alatt gyűjtöttem.

Megjegyzések

  1. Huh, ez olyan izgalmas, még emlékszem a miénkre, már olyan régen volt.. el se hiszem.

    Mikor utazik Hozzád? Lehetne róla többet is tudni? Érthető, hogy nem akartál túl sok infót kiadni, meg elkiabálni, de én lemaradtam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendben, fogok mesélni kicsit bővebben :) Te is mesélsz a tiétekről? Valamennyit tudok már, de részleteket nem :) És köszönöm az érdeklődésedet :)

      Törlés
    2. Hát, pl. érdekelne, hol ismertétek meg egymást, mennyi idő után találkoztatok, és mennyi idő után mentél ki :)

      Törlés
    3. Egy interpals nevű oldalon, németül akartam tanulni. Pár hónapig csak írogattunk, majd elmaradtak a levelek, később kiderült, hogy átkerült egy másik részleghez, ahol nagyon sok minden a nyakába szakadt, lakást is keresett közben stb. Én is mással voltam elfoglalva.

      Majd decemberben hazament hosszabb szabadságra, és minden megválaszolatlan levelet elővett, így az enyémet is. Akkor nem is írtam vissza, mondván, már nem érdekel az egész.. be voltam depizve, de nem pasi miatt..

      Nagyjából 10 nappal később, szilveszter napján mégis válaszoltam, ekkor valami megváltozott, egész más hangvételűek lettek a levelek.. lassan a fb. is sorra került, majd a skype, közben bejelentkeztem nyelvvizsgára is, sikerült, ami korábban soha, sőt..

      Februárban állítólag már úgy érezte, szeret, márciusban biztos volt, ki is mondta egyszer, de megkértem, hogy ezt ne tegye, mert ez így, sok.. vagy valami hasonló. (Te tudsz németül, ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ezután Ich mag dich-et mondott, azt én magamban kedvellek-nek fordítom, így megoldódott a "probléma").

      Június (!!) elején találkoztunk először, amikor eljöttem ide, és leszálltam a vonatról. Azt hiszem a rengeteg beszélgetéssel töltött órával egy elég erős alapot építettünk fel a kapcsolathoz.. Remélem működik továbbra is.

      10 napot voltam itt először, eléggé zavaros fejjel mentem haza, csak lassan mertem magamnak bevallani, hogy az van, ami.. szeptemberben mondtam először, hogy szeretem, a 16 órás hazautunk közben a cseh autópályán. De mivel az egész egy rakás sz.. nem hallotta, mert annyira hangosan csattogott a kocsi az úton (tényleg nagyon durva), ezért kétszer is meg kellett ismételnem, a harmadik alkalommal már szinte ordítottam.. Na ennyi a nyál.. :)

      A háttérben rengeteg bizonytalanság, kétség, mi van ha ez sem sikerül, mint annyi minden más az életemben érzés..

      Hivatalosan 2,5 éve vagyunk együtt most, épp a napokban.

      Kimerítő választ adtam? :)))

      Törlés
    4. Ez annyira, de annyira szép... :) Köszönöm, hogy elmesélted! És boldog 2 és fél éves évfordulót, meg további sokat és boldogat :)

      Törlés
  2. juhúúú!!! :)))))))))))))))))))))))))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai