Mocskos kis titkok

Van ez a Stephen Collins, aki a Hetedik mennyországban játszott, amit én nagyon szerettem.


Most kiderült róla, hogy a '70-es években szexuálisan zaklatott három kislányt. Konkrétan oda tette a kezüket, ahová nagyon nem kellett volna. Erről a felesége mintegy 15 éve tud, de eddig nem szólt semmit. Most viszont, hogy válnak, úgy gondolta, itt az alkalom, hogy jóval több pénzt szerezzen az ügyön, mint amennyi járna neki, ezért felvette, ahogy a férje a párterápián, tehát egy pszichológus rendelőjében ezekről a tetteiről beszél, majd megzsarolta: ha nem fizet, kikerül a hanganyag. És a férfi nem fizetett, és a hanganyag kikerült, aminek nyilván az a következménye, hogy a pasi élete egy pillanat alatt romba dőlt, mindenhonnan kirúgták, ahonnan nem, onnan ő lépett ki, és még a Hetedik mennyországot is azonnali hatállyal levették a műsorról. Hát, igen, amit Collins csinált, az büntetőjogi kategória, meg ha nem lenne az, akkor is teljesen beteg, és csak ront a dolgon, hogy évekig egy tiszta életű lelkészt játszott a tévében. Kíváncsi leszek, 40 év után még bíróság elé állíthatják-e kiskorú zaklatása miatt.

Viszont azért a felesége helyében én magamon is elgondolkodnék. Amíg nem válunk, addig valahogy megbirkózom a gondolattal, hogy a férjem kislányokat bántott évtizedekkel ezelőtt, amikor meg összeveszünk, rögzítem, ahogy egy pszichológusnál beszél, és tönkreteszem az életét? Megjegyzem, szerintem a zsarolás is büntetőjogi kategória, bár biztos nem olyan magas a büntetési tétele, mint a pedofíliáé. Azért hogy mivé tud változni a szerelem meg a szeretet... Ijesztő.

Megjegyzések

  1. Tényleg nagyon, nagyon durva. Nem tudok ettől elvonatkoztatni, azt hiszem, soha nem fogok újra 7th Heavent nézni. Ironikus egyébként, hogy milyen végtelenül prűd és esetenként álszent volt a sorozat így felnőttként belenézve. Nem olyan rég volt egy kép, amin egyfajta reunionként összejöttek a szereplők, mindenki, Ruthie-t játszó színésznőn kívül, tök jó volt látni,aztán rá egy pár héttel robbant a botrány. Ijesztő, hogy a szeretet mivé tud válni, de az is, hogy mennyire nem lehet tudni, hogy mi lakik valakiben. Az anyát játszó színésznő is nyilatkozta, hogy semmi ilyesmire nem gondoltak a pasival kapcsolatban, de persze ezek az esetek még bőven a sorozat előtt voltak.

    VálaszTörlés
  2. Igen, ez meg a másik, hogy kívülről senkire sincs ráírva, milyen ferde hajlamai vannak, mikre képes. Jó nagy csalódás lehet ez most pl. a sorozatban a gyerekeit alakító lányoknak-fiúknak is :O És közben őt is sajnálom, mert mindent elveszített, pedig valószínűleg alapvetően tényleg jó ember, csak nagyon nagyot hibázott, ráadásul nem is egyszer.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai