Es stört mich

1. Egy nagyon dekoratív, csinos, fiatal nő képe láttán egy férfi:
"Még én is rámennék, ha nem lenne feleannyi idős, mint én."
"Meg ha nem lenne feleséged" - teszem hozzá magamban. Elhiszem, hogy ez ilyen pasik között szokásos poén, de nekem rossz hallgatni.

2. Zavarnak még az olyan lányok, akik teszik-veszik magukat, egy természetes mozdulatuk/megnyilvánulásuk nincs, főleg, ha férfi van a közelben. A hátamon felállt az összes szőr, amikor az egyik ilyen csaj odament a frissen kinevezett csoportvezetőhöz (nem a sajátjához), és fejhangon sipítva, a haját ide-oda dobálva, a pasi vállát megérintve gratulált neki. Persze a férfi meg férfi, bejön ez neki, csak én kaparom a falat csendben. Azt mondtam már, hogy nagyon csúnya, amikor egy szép lány tudja magáról, hogy szép?

Megjegyzések

  1. Az miért csúnya, ha egy szép lány tudja magáról hogy szép? :) Mármint komolyan, minden támadó hangsúly nélkül érdekel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azok a lányok, akikre utaltam, úgy tartják a kezüket, mintha el lenne törve csuklóban, dobálják a hajukat, riszálnak, közben néznek jobbra-balra, láthatóan azért, mert figyelik, ki mennyire ájul el a szépségüktől, fejhangon beszélnek, és egyetlen természetes gesztusuk sincs. És ez engem zavar, mert nem bírom a beképzeltséget. Sokkal szimpatikusabb, amikor egy szép lány normálisan viselkedik, mert fel tudja dolgozni, hogy ő szép.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai