Megjöttem

A bepakolás elég cirkuszos volt, mert bár befért minden, nem tudtam egy kézzel húzni a bőröndöt, és mivel a kézipoggyászom is bőrönd, ez így elég gáznak tűnt. Végül megkaptam anyuék bőröndjét, ami kisebb, pár dolog ki is maradt belőle, de legalább tudom húzni.

A reptéren találkoztam a lánnyal, akivel már a Facebookon beszéltük, hogy egy géppel jövünk majd ki. Egész úton beszélgettünk. Pannának hívják, nagyon szimpatikus. Két évvel fiatalabb nálam, nagyon kis talpraesett, határozott, és folyton külföldre járkál élni. A pasija kijött elé a reptérre egy haverjával, és mivel ők is Sliemába jöttek meg én is, elhoztak. Ez nagyon kedves volt tőlük, sokat segítettek.

A hostel kedves, csendes, tiszta, de nagyon gyorsan el kell húznom innen. Csak a közös helyiségben van net, ami nagy szívás nekem, mert így pl. skype-olni sem tudok senkivel. Persze, jó, mert így kénytelenek beszélgetni a lakók, na de azért már mégis... Gyorsan kell találnom egy szobát, ez a tanulság.

Elmentem várost nézni, vettem itteni SIM-kártyát, ettem fagyit, benéztem egy könyvesboltba (nyilván), megtaláltam a helyi plázát (ez nem jellemző rám, de annyira szomjas voltam, amikor itt a 30 fokban már négy órája nem ittam, hogy muszáj volt boltot találni, az meg a plázában volt legközelebb), valamint a tengerpartot, ahol elég sok helyen lehet fürdeni. Egyelőre csak lábat áztattam, de ami késik, az jön. Hazafelé aztán jól eltévedtem, és olyan fáradt vagyok most, hogy kb. gondolkodni sem bírok. Szerintem ma elég korán fogok aludni.

Holnap ügyeket intézek -- szurkoljatok, hogy minél előbb dolgozhassak! Köszi!



Ez már Málta
Ez valamelyik sziget, Gozo vagy Comino (nem én ültem az ablaknál, így keveset láttam)
Málta reptere
Szintén
Utca a jellegzetes, arabos erkélyekkel
Parti sétány
Teázó szoborcsoport, felirat: "Discipline builds character", vagyis a fegyelem fejleszti a jellemet.
Szép templom
Nem csúnya a kilátás, azt meg kell hagyni
Strand
Első lábáztatás
Tengerpart, Tower Road
Még egy kis strand
Zöldséges

Megjegyzések

  1. Válaszok
    1. Koszonom :) Nekem is annak tunik. Csak legyen munka meg lakas, akkor meg fogok nyugodni teljesen :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai