Pünkösd

1. Fordítottam. Nem annyit, mint szerettem volna, de azért haladtam egy kicsit.
2. Aludtam délután. Kicsit többet, mint szerettem volna, és jólesett.
3. Néztem egy csomó részt A dadusból, egyúttal megvan a sorozat, amit mostantól nézek, meg vagyok mentve. A dadust gyerekkoromban is nagyon szerettem, és még most is vicces. 21 éves, bizony.
4. Voltam futni. Két hét kihagyás után először volt elég erőm elmenni a Margitszigetig. Romlottam egy percet, de igazából annyira nem szedtem még össze magam, hogy ez különösebben érdekeljen.
5. A konyhába beköltözött egy brutális méretű pók, és annyira félek tőle, hogy nem merem sem kiköltöztetni, sem megölni. Úgyhogy most ül a hálójában, amit egyébként szorgosan bővítget, én meg nem tudom, mi legyen, de most már kétszer is álmodtam vele. Irtózom a pókoktól, basszus. Inkább a legyek.
6. Elég sokan nyaralnak/strandolnak a jó idő örömére. Van olyan ismerősöm, aki lement a Balatonra a barátnőjével, majd félóránként beszámolt a Facebookon arról, mennyi pia fogyott, mennyi fog még fogyni, mit ettek, mit fognak még enni, milyen zenét hallgatnak, és persze jött ehhez a csillió fénykép. Komolyan mondom, idegesítő, és nem azért, mert én meg itthon ülök.
7. Kitöltöttem egy tesztet, amiből kiderült, melyik házba osztana a Teszlek Süveg. A Griffendélbe, nyilván.
"You got: Gryffindor

You have a heart of a lion. You never give up, never back down and give everything 100%. Good things happen to you because you fight for them. You stand up for yourself and for your friends because you believe in what is right. Your energy is magnetic and makes you a natural leader."
Tehát: "A szíved egy oroszláné. Sosem adod fel, sosem hátrálsz meg, és mindenbe 100%-ot adsz bele. Jó dolgok történnek veled, mert megküzdesz értük. Kiállsz magadért és a barátaidért, mert hiszel abban, ami helyes. Az energiád mágnesként vonzza az embereket, ezért született vezető vagy."
Igazságtartalma mondjuk nem sok, de a Griffendélnek örülök.
8. T. nyilván nem keresett, hiszen miért is keresett volna.
9. Ez még tegnap történt, de most jutott eszembe: végre beléptem a társkeresőkbe, és kilőttem az előfizetéseket. Éppen ideje volt.
10. És most elmegyek aludni. Annak is éppen ideje van.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai