FWBL

Mintha már az első résztől kezdve menő lenne, így reklámozták az új sorozatot, aminek a címe Friends With Better Lives. James Van Der Beek az egyik főszereplő, ami a kilencvenes évek Dawson-rajongó tinilányai számára nagy vonzerő lehet.

Megnéztem belőle az első négy részt (eddig összesen hatot adtak le). Elég szörnyű. A címnek semmi köze a történethez, nem derül ki, hogy mindegyik barát irigykedik a másikra, pedig meg lehetne oldani, mert aki elvált, biztos irigyli azt, aki boldog házasságban él, aki meg boldog házasságban él, biztos irigyli azt, aki most jött össze a párjával. A poénok már mind szerepeltek más sitcomokban, nem egy szó szerint elhangzott a Jóbarátokban és/vagy a HIMYM-ben, és akkor én csak ezt a két vígjátéksorozatot láttam elejétől a végéig, ki tudja, hányszor elcsépelt viccek ezek valójában. A szereplők bénák, mind a karakterek, mind a színészek. Egyedül Kate szimpatikus, ami elég röhejes, ha azt vesszük, hogy neki kellene a legantipatikusabbnak lennie.

Gondolom, meg fogom nézni a további részeket is, hátha egyszer beindul a dolog, de az elejétől fogva úgy éreztem, nagyon meg lennék lepve, ha berendelnék a második évadot. Aztán most utánaolvastam, és azt láttam, hogy öt rész után lelőtték, további három rész még lement, de azt sem lehet tudni, a maradék öttel mi lesz. Nem csodálkozom.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai